43-årige Christian Ydesen er ny formand i SF-Rebild

0

Christian Ydesen fra Suldrup blev på generalforsamlingen i SF-Rebild forleden valgt som ny formand uden modkandidater. Tidligere formand Torben Færk ønskede efter seks år at give stafetten videre.

Den øvrige bestyrelse består af Steen Madsen (Skørping, næstformand), Jens Munk (Sønderup, kasserer), Anette Brun Hansen (Gravlev), Carsten Greve (Aarestrup), Annette Søegaard (Øster Hornum) og Torben Færk (Guldbæk).

Universitetslektor
43-årige Christian Ydesen har været med i SF-Rebilds bestyrelse i nogle år, og Christian var også at finde på stemmesedlen til kommunalvalget i 2017.
De seneste par år har Christian Ydesen været menigt medlem af bestyrelsen, og nu er det så hans tur til at løfte ansvaret som formand.
Til daglig er Christian Ydesen lektor ved Institut for Læring og Filosofi på Aalborg universitet.

Hårdt arbejde forude
Den nye formand for SF-Rebild forventer, at det bliver hårdt arbejde, både at efterfølge den tidligere formand og at arbejde henimod at SF-Rebild igen bliver repræsenteret i Rebild Byråd. – Det lykkedes desværre ikke i 2017. Da stemmerne var talt op, manglede SF-Rebild et halvt hundrede stemmer i at blive repræsenteret. Det var tæt på, konstaterer Christian Ydesen.

Tak og blomster
På generalforsamlingen var der også blomster og takketale til Annette Søegaard fra Øster Hornum, som ikke genopstillede ved byrådsvalget. Annette Søegaard har været SF-Rebilds medlem af Rebild Byråd i otte år, heraf de seneste fire år som formand for social- og sundhedsudvalget.
– Vi skal nu have fokus på at få en velfungerende partiforening, som involverer vore medlemmer og som formår at styrke SF i Rebild kommune.
– Det skal ske ved øget samarbejde med nabopartiforeninger, flere arrangementer og mere synlighed, fortæller Christian Ydesen, som sammen med bestyrelse og partiforening i perioden op til næste kommunalvalgvalg desuden vil fortsætte samarbejdet med partierne fra valgforbundet, Socialdemokratiet og Alternativet, om konkrete politiske forslag til byrådet.
I den forbindelse vil SF-Rebild bl.a. sætte fokus på naturen, miljøet og forholdene for socialt udsatte, børn og ældre: – Der er rigtig stærke kompetencer i vores bestyrelse og i partiforeningen, så vi arbejder ufortrødent videre, siger Christian Ydesen.

Del.

Der er lukket for kommentarer.