André Ellegaard Jensen har afløst Hanne koch som S-formand i Rebild Øst

0

Ved generalforsamlingen i Socialdemokratiet Rebild Øst i Medborgerhuset i Terndrup forleden meddelte formanden gennem en årrække, Hanne Koch, at hun ønskede at trække sig tilbage. Som ny formand valgtes André Ellegaard Jensen.

Men forinden aflagde Hanne Koch sin sidste formandsberetning, som naturligt nok især handlede om efterårets kommunale valgkamp, hvor Rebild Øst fik Allan Jæger indvalgt i Rebild Byråd.
Hanne Koch takkede alle de frivillige for et godt arbejde og opfordrede: – Nu skal vi se fremad og have et godt samarbejde i byrådet, med alle partier.

Input fra Christiansborg
og fra det lokale arbejde
Kredsens lokale folketingsmedlem Bjarne Laustsen kom med oplæg til den landspolitiske del af debatten, – her fyldte det aktuelle udlændingeudspil naturligt meget, men der var også plads til at drøfte emner som arbejdsmarked, uddannelse og velfærd.
Det lokalpolitiske islæt blev leveret af den nyvalgte socialdemokratiske gruppeformand Peter Hansen og
Også blandt disse var der enighed om at fortsætte den gode tone, og samarbejde bredt i byrådet, ligesom der skal øget fokus på de socialdemokratiske mærkesager.

Genvalg og nyvalg
Der var genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Jesper Lunøe og Flemming Nørgaard – og nyvalg til Henrik Christensen, ligesom den tidligere formand Hanne Koch fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem: ”Hanne er organisatorisk unik – og vi håber, at ånden hun har skabt i Rebild Øst lever videre…, ” var nogle af ordene, der blev knyttet til formandsskiftet.

Del.

Der er lukket for kommentarer.