Eks-minister Astrid Krag blev vist rundt af Medzait Ljatifi

0

Det var en eftermiddag i sundhedens tegn, da det lokale regionsrådsmedlem Medzait Ljatifi i sidste uge havde tidligere sundhedsminister og ældreordfører Astrid Krag med på en tur i det nordjyske.

De spiste frokost på Fremtidens Plejehjem og oplevede, hvordan restauranten dannede ramme for mødregrupper og frokostmøder foruden plejehjemmets egne beboere, der spiser i deres egen del af restauranten.
Bagefter gik turen til Sund-Info på Aalborg Universitetshospital, hvor leder Lise Søndergaard fortalte om arbejdet for at hjælpe indlagte patienter til rygestop, nye kostvaner og en hverdag med mere motion. Det nære sundhedsvæsens sygehus i Hobro blev fremhævet for indsatsen for de ældre patienter med flere sygdomme.
De to politikere sluttede dagen af med et besøg på byggepladsen til det nye Aalborg Universitetssygehus, hvor de hørte om byggeriet og ambitionerne for patienter og medarbejdere i de nye, flotte rammer når det står klar 2021.
– Det var spændende at vise og fortælle Astrid Krag om de initiativer, vi har gang i, dels på sygehusene når patienterne er indlagt, dels efter udskrivelsen til hjemmet. Samarbejdet mellem region og de regionale institutioner, kommunerne og almen praksis er meget frugtbart i det fremtidige sundhedsfremmende tilbud til alle borgere, slutter regionsrådsmedlem Medzait Ljatifi.

Del.

Der er lukket for kommentarer.