Emil fik én på opleveren af Lions Club Rebild

0

– Det blev en af de fedeste oplevelser i mit liv, siger 16- årige Emil Winther Sørensen fra Bavnebakkeskolen i Støvring, om sommertogtet med ”Marilyn Anne”, han fik af Lions Club Rebild.
Oplevelsen er blot ét eksempel på alle de mange forskelligartede støtte- og velgørenheds-projekter, Lions Club skaffer penge til året rundt, aktuelt ved salg af den lokale Lions-kalender 2018, vi omtalte i sidste uge.

– Det var fedt – men også rigtig hårdt. Vi skulle lære at stå på række, sætte sejl, stå til rors, madlavning, opvask, rengøring, nattevagt og sove i hængekøjer. Det værste var dog at vi fik vore mobiltelefoner inddraget ved påmønstringen, fortæller Emil om sine oplevelser og fortsætter: – Alle ”besværlighederne” blev dog til fulde opvejet af de mange sjove og interessante aktiviteter, vi lavede sammen med besætningen, som bestod af ”Skipper”, ”Styrmand” og ”Bådsmand”. – Vi fik prøvet at stå på paddleboard ude på Limfjorden, vi spillede fodbold og var på besøg på Thisted Bryghus og McDonalds – og det var fedt, fortæller Emil, som godt kunne tænke sig at komme ud at sejle igen, når skolen er færdig.
Emil og hans mor er enige om, at oplevelsen har betydet rigtig meget – positivt! – og anbefaler det gerne til andre.

ek

Del.

Der er lukket for kommentarer.