Erhvervsfolk skaffer støttekroner med festlig julefrokost

0

Opbakningen bag sportsklubben i Skørping-området, IF Frem Skørping, fejler bestemt ikke noget, og i en periode, hvor sportsklubben på grund af forskellige omstændigheder – blandt andet stor medlemsvækst kombineret med faldende kommunale tilskud – godt kunne trænge til en økonomisk saltvandsindsprøjtning, har nu også Skørping Erhvervsforening meldt sig på banen med et friskt initiativ til ”money-making”:

– Da vores lokale idrætsforening FREM Skørping godt kan bruge en økonomisk håndsrækning, har vi i Skørping Erhvervsforening sat os for at hjælpe til med at skaffe nogle støttekroner, fortæller Rasmus Winther, Winther VVS & Ventilation.
Sammen med Jeppe Pedersen, Meny Skørping, og med Allan Hansen, Jutlander Bank, udgør han erhvervsforeningens aktivitetsudvalg i arbejdet med at skabe et brag af en hyggelig, festlig og fornøjelig julefrokost i Skørping Hallen lørdag aften den 2. december.
IF Frem Skørping udgør den anden halvdel af aktivitetsudvalget, og blandt andre Julie Mackenhauer fra idrætsforeningen har deltaget særdeles aktivt og kreativt i en håndfuld møder med erhvervsfolkene for at vende og dreje, hvad der kunne gøres i den trængte situation.

Afgørende vigtigt
at hele byen bakker op
Hovedformålet er som nævnt at hjælpe idrætsforeningen Frem Skørping i en lidt trængt situation, hvor blandt andet en række ekstraordinære udgifter kombineret med nedsat kommunal støtte og udvidelse af klubbens aktiviteter har ført FIF Frem Skørping ud i nogle økonomiske udfordringer.
Derfor må der noget ekstraordinært til, og dét sker altså nu: – Når vi har fået succes med det første støtte-arrangement lørdag aften den 2. december, er vi klar til at smøge ærmerne op og være tovholdere på flere støtte-arrangementer hen over året, så idrætsforeningen, områdets borgere og det lokale butiks- og erhvervsliv i fællesskab kan sikre Skørpings børn, unge og voksne gode rammer for gode fritidsinteresser fremover, lover Meny-købmand Jeppe Pedersen på vegne af initiativtagerne.
– I første omgang er det afgørende vigtigt, at flest mulige virksomheder, grundejerforeninger, familier, privatpersoner og andre bakker op ved at holde deres julefrokost hos os, understreger han.

Vigtigt med gode rammer
for det lokale idrætsliv
– Vores mål er at samle 500 gæster, fortæller Jeppe Pedersen; – og der er plads til flere, så vi tror og håber på, at byen nu vil stå sammen for i fællesskab at gøre noget virkelig godt og tiltrængt for fremtidens fritidsliv.
Rasmus Winther supplerer: – Det er utrolig vigtigt for Skørping, at vi har en velfungerende idrætsforening, som borgere i alle aldre finder det attraktivt at benytte, og det har vi sat os for at bakke op omkring med dette initiativ, som et supplement til de lokale erhvervsvirksomheders normale sponsorater til klubben..

Underskudsgaranti fra
syv lokale virksomheder
Det er lykkedes Skørping Erhvervsforening at sikre 5.000 kr. i underskudsgaranti fra hver af disse syv lokale erhvervsvirksomheder, som har modtaget ialt hundrede billetter til julefrokosten som modydelse for underskudsgarantien:
Drejer Byg v/ Torben Drejer
Skørping VVS v/ Jess Dorf
Ejby & Jakobsen el-installationsfirma
Skoda Skørping v/ Anton Ovesen
VHM Skabe v/ Karsten Søndergaard
Meny Skørping v/ Jeppe Pedersen
Winther VVS & Ventilation v/ Rasmus Winther

Aftaler er faldet på plads
– Aftalerne med Skørping Hallen er på plads, vi har skaffet orkestret ”De Spildte Talenter” fra superligaen inden for danske fest- og danseorkestre, og nu indkalder vi spisestederne, som i forvejen er sponsorer for IF Frem Skørping til en runde, hvor de kan give forslag og tilbud på menuen til den festlige begivenhed i december, fortæller Jeppe Pedersen og Rasmus Winther.
PR-arbejdet er også i fuld gang: Halvanden meter høje og syv-otte meter lange bannere strategisk placeret i bybilledet skal gøre opmærksom på det unikke tilbud om at kombinere en festlig oplevelse med støtte til byens idrætsforening, og meget mere følger.

Frivillige hænder
skal få succes’en i hus
Der skal bruges mange frivillige hænder for at gennemføre det store julefrokost-arrangement, og her er IF Frem Skørping klar, efter Skørping Erhvervsforening har skabt håndsrækningen med startkapital til at stable ”hele byens julefrokost” på benene.
Søren Bojesen, fodboldformand og hovedbestyrelsesmedlem, fortæller: – Vi er virkelig glade for, at Skørping Erhvervsforening har taget dette initiativ, og vi har sat de forskellige afdelinger i gang med at skaffe frivillige hjælpere baseret på forholdstal ud fra antallet af medlemmer i de enkelte afdelinger.
– Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kan lykkes med at komme op på de omkring hundrede frivillige, der er behov for i forbindelse med julefrokost-initiativet fra erhvervsforeningen, og jeg har ligeledes stor optimisme omkring at få de 500 spisende gæster, der er plads til i Skørping Hallen, til at købe billeter og bakke op bag den lokale sportsklub, slutter han.

Del.

Der er lukket for kommentarer.