Få pode-tricks af Karsten Kortbuks på Boldrup Museum

0

For fjerde år i træk inviterer Boldrup Museum ved Nørager til aftenkursus i træ-podning, i år onsdag den 8. marts. Igen er Karsten Hansen – måske bedre kendt som Karsten Kortbuks eller Natur-Karsten – klar til at dele ud af tricks og gode råd.

Ved podekurset – som plejer at være særdeles velbesøgt – kommer Karsten igen med hele sit imponerende arsenal af podekviste og grundstammer, som deltagerne kan få lov til at gå på rov i, når de skal lave deres egne frugttræer.

…næsten som Vorherre

– Det er en helt speciel fornemmelse at lave sine egne æbletræer; man føler sig næsten som Vorherre selv, selvom processen er såre simpel, og noget som selv den mest fumlefingrede kan finde ud af, fortæller Boldrup Museums naturvejleder Gert Rubæk.

FOTO øverst: Karsten Kortbuks deler gavmildt ud af tricks, erfaringer og gode råd til podning af frugttræer, som her ved et tidligere podekursus på Boldrup Museum.

Bare mød op!

Karsten Hansen vil som nævnt medbringe alt det, man har brug for til at lave sine egne levedygtige æble- og frugttræer. Og som altid når Karsten Hansen laver podekurser, er der mange gamle og næsten glemte sorter at gå i gang med, når de personlige æbletræer skal produceres.

Man afleverer ”en hund” ved døren plus et symbolsk beløb pr. podning.

Museet er vært ved kaffe og småkager, og tilmelding er ikke nødvendig.

Del.

Der er lukket for kommentarer.