Fut i fejemøget i Nørager…

0

Fredag den 29. september indbyder Kultur-og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager til John Mogensen Tema aften. Musiker og troubadour Flemming Både (foto t.v.) tagepublikum med på en rejse sammen med John Mogensen, og køkkenet serverer John Mogensens livretter: Dansk bøf og æblekage. Flemming Både er en populær og meget alsidig musiker, sanger, foredragsholder med mere fra Viby, Aarhus, og han vil fortælle om den folkekære John Mogensens spændende men korte liv, synge nogle af hans bedste sange og spille op til dans til hans allerbedste hits.
John Mogensen døde i 1977 og blev kun 48 år, men nåede en status som stor kunstner i Danmark. Selv om det er mange år siden han døde, lever hans sange endnu i fuld vigør. Han havde en lang musikalsk karriere i blandt andet Four Jacks, som han startede og var leder for. Derefter fulgte ”nogle hårde år i livets skole” som omrejsende musiker, inden han brød igennem på Dansktoppen: Folk tog ham hurtigt til sig som den provokerende sanger, der turde sige nogle sandheder, men han var også et meget musikalsk og poetisk begavet menneske.
Flemming Både har i mange år spillet til mange fester og John Mogensen er nok den kunstner han har spillet mest, så der venter nogle hyggelige og minde-genopfriskende timer i hans selskab. www.himmerlandsbilletten.dk og Nørager Bibliotek sælger adgangstegn.

Del.

Der er lukket for kommentarer.