Granit Expressen flytter fra Haverslev til Suldrup

0

De første store granitstykker er blevet flyttet fra arealet ved rundkørslen ved Haverslev til Granit Expressens nye adresse i Suldrup.
Flytningen startede lørdag den 2. december hvor en stor blokvogn og en stor kranvogn flyttede de tonstunge granitstykker fra Haverslev til Suldrup.

25 tons granit
Den største af de ste der blev flyttet, vejer ca. 19 tons, men det er ikke den største, for den helt store granitsten med Granit Expressens navn på, og som vejer 25 tons, blev flyttet tirsdag middag. Der skulle ekstra krankraft til for at løfte den store granitsten ind på marken.
Ved indkørslen til Suldrup, lige mellem byskiltet og byporten, kommer de største sten til at stå på marken, hvor Dan og Karen Mølgaard har deres langhårede Skotske højlandskøer til at græsse rundt mellem de store flotte granitstykker.
De mindre granitprodukter bliver udstillet inde ved Granit Expressens nye adresse på Frendstrupvej 13 sammen med forskellige dekorative produkter til haven.
Dan Mølgaard købte Granit Expressen tilbage i september 2016, mens der blev arbejdet på et generationsskifte for Elmerhøj Anlægsgartneri A/S og Elmerhøj Anlæg og Belægning A/S. Dan har selv beholdt den tredje Elmerhøj-forretning, Elmerhøj Byg og Montage ApS.
Nu, da det meste af aktiviteten i de to Elmerhøj firmaer er flyttet fra adressen på Frendstrupvej ved Suldrup, er der blevet plads til at rykke Granit Expressen ind, sammen med Elmerhøj Byg og Montage.

Del.

Der er lukket for kommentarer.