Nu har flere end hver tredje Rebild-bolig fiberbredbånd

0

Ikke færre end 1.027 husstande i Rebild Kommune blev tilsluttet fibernettet i 2016, og dermed er nu flere end hver tredje husstand i kommunen tilkoblet den lynhurtigeforbindelse til omverdenen.

Totalt set har Bredbånd Nord ved årsskiftet koblet 4.277 af kommunens boliger på fibernettet. Det svarer til 34 procent af de godt 12.500 husstande i kommunen:

– 2016 blev et rigtig godt år for os. Vi har aldrig tidligere fået så mange nye kunder på et år, og det skyldes jo blandt andet, at tiden arbejder for vores teknologi. Eksempelvis vinder en lang række streamingtjenester indpas, og hvis du samtidig har et moderne Smart-TV med 4K-opløsning – eller måske endda flere i samme husstand – så har du altså brug for en særdeles hurtig og stabil internetforbindelse. Faktisk har et nyt Smart-TV alene behov for en 15/15 Mbit-forbindelse, forklarer adm. direktør Søren Juul Hansen fra Bredbånd Nord.

Mange ting er koblet på

– De fleste husstande har nu flere end 20 enheder tilkoblet husets trådløse router, og her er den lyslederbaserede fiberforbindelse altså svær at komme uden om. Det er en af de væsentligste årsager til, at vi har fået så mange ny kunder i 2016, fortsætter han.

Fortsat høj vækst i 2017

Der er meget, der tyder på, at antallet af nye nordjyske husstande med fiberbredbånd også bliver højt i 2017. I øjeblikket er tæt på hver fjerde husstand i Region Nordjylland koblet på Bredbånd Nords fibernet.

Bredbånd Nord har også netop opdateret sin produktplatform baseret på kundernes ønsker:

– Nordjyderne har andre krav og forventninger til deres bredbåndsløsninger i dag end for blot et år siden. Dels er hastighedsbehovet stigende, og dels er der mere fokus på kvaliteten med forventning om, at husstandens WiFi er stabilt og godt over hele huset. Det er klart, at det er nogle forventninger og krav, vi gerne vil imødekomme med de nye pakker, fortsætter han.

Nye pakker er klar

Bredbånd Nord har derfor lanceret tre nye pakker, der hedder Fiber Basic med 100/100 Mbit, Fiber Extra med 300/300 Mbit og Fiber Full med 500/500 Mbit. Der er således tale om særdeles kraftfulde forbindelser, der altid er synkrone (dvs. samme hastighed på up- og download).

$Derudover har Bredbånd Nord Fiber Light med en mindre kraftfuld 10/10 Mbit-forbindelse, som kan anvendes i sommerhuse og lignende.

Bredbånd Nord leverer fiberbredbånd fra energiselskabernes fælles platform Waoo!, der de seneste fem år er kåret som Danmarks mest foretrukne internetleverandør i den årlige BrancheIndex Internet-undersøgelse.

Del.

Der er lukket for kommentarer.