Haverslev-kunstner med 45 års erfaring udstiller maleri og keramik i Kig Ind

0

Kultur- og Medbergerhuset Kig Ind i Nørager har på søndag den 7. januar fernisering på den første kunstudstilling her i 2018, – oven i købet med en flittig, anerkendt lokal kunstner: Karen Hermansen, Haverslev, som selv kan træffes på åbninfsdagen, hvor der også vanker et glas vin.

Karin Hermansens dejlige, farverige og livsbekræftende malerier, samt smukt formet stentøj, kommer til at pryde vægge og podier i Kig Ind frem til udstillingen slutter den 2. marts..
Hun er mest kendt for sine dejlige farverige blomstermotiver, men vover sig også gerne ud i andre eksperimenterende motiver.
Angående stentøjet, er det først i de senere år, Karin er begyndt at undersøge og eksperimentere med lerets mange muligheder.
Resultaterne af den nye kunstneriske retning, – især kander og vaser, – kan også ses på hendes udstilling i Kig Ind.
Karin har igennem årene udstillet på museer, kunstforeninger, offentlige institutioner, og har endvidere udsmykket på hoteller og cafeterier. Hun har også fået mange af sine malerier mangfoldiggjort som plakater og postkort.

Karen Hermansen:

Karin Hermansen bor i Haverslev og har malet i 45 år. Hun har lært sig tegning hos Lasse Winslev, og malet hos E. Thorbjørn. Desuden har hun fulgt undervisningen på Ålborg Kunstskole. De senere år desuden også stentøj.
Har udstillet i et utal af museer, kunstforeninger og offentlige institutioner. En stor del af hendes billeder er gennem årene brugt på plakater og postkort.

Del.

Der er lukket for kommentarer.