Et hyggeligt og velsmagende alternativ til DHL-stafetten

0

800 kollegaer, klubkammerater, veninder og venner på hold à 4 løbere meldte klar til start i parken foran det over 100 år gamle tuberkulose-hospital i Skørping onsdag aften i sidste uge. Blandt deltagerne var Rebild Kommune – med flere end 400 løbere M/K.

Deltagerne kunne vælge mellem en 4 km gåtur og en 5 km løbetur. Begge ruter forløb i Rold Skovs kuperede landskab. Alle hold blev sendt afsted samtidig – så man kunne følges ad eller konkurrere indbyrdes. Holdet fik en samlet tid, – og de hurtigste tre hold i hver række blev præmieret med en pokal.
Det blev Skovløberne Rold, som løb med pokalen på 5 km løbetur, og et af Rebild Kommunes mange hold, som kom først i mål på gåturen.

Lækkerier på målstregen
I målområdet blev der uddelt en eksklusiv picnickurv til alle hold, med lokale råvarer inklusiv slagterpålæg, bagerbrød, nyplukkede æbler samt en lyserød “champagne” (til fejring), en stor pose matadormix, Kims chips og Ramlösa vand på flotte flasker.
Derudover kunne alle hente et krus øl fra FUR (- en næsten-lokal specialøl, ”Rebildøl”, med fyrretræsnåle fra Rold Skov!) og en pølse med brød fra Johnnys Kød i Nørager.
Supertilfredse arrangører
– Arrangørerne er super tilfredse og glæder sig allerede til næste års Triatlandløb med endnu flere deltagende virksomheder fra Rebild og omegn, lød det efter afslutningen på den forrygende premiere fra løbsleder/tovholder Anne Voss.

Se flere billeder på
Facebook – Triatlandløbet og læs mere på
triatlandløbet.dk

Del.

Der er lukket for kommentarer.