Italiensk musik med glimt i øjet i Skørping Nykirke

0

Lørdag eftermiddag den 23. september er der koncert i Skørping Nykirke: ”Sur le fil” med trio Musica-mente. Trioen, som består af Claudio Massola, Clarinet og blokfløjte, Bruno Giordano, saxofon og Allesandro Delfino, klaver, stammer fra Ligurien i Italien, så der er virkelig et internationalt snit over forestillingen, – hvortil der iøvrigt er gratis entré..!

Trioens medlemmer har alle en fælles løbebane inden for klassisk musik.De tre musikere dannede trioen på baggrund af deres fælles passion for jazz, tango og folkemusik.

Jazz, folkemusik, klassisk
– Trio Musica-mente sprænger de stilistiske rammer og blander på vellykket vis klassisk, folkemusik og jazz, fortæller Per Bach, organist i Skørping-Fræer, inden den flotte koncertoplevelse.
Sammen fortolker de tre musikere velkendte værker og melodier, hvor publikum vil blive mødt med kendte folketoner, som den engelske tradional ”God Rest” til klassiske melodier fra Carmens ”Habanera”,- tilført jazzet improvisation, til Rossinis ”Barberen i Sevilla”, hvor sazofonist og clarinetist duellerer med et glimt i øjet.

Fra de varmere himmelstrøg
Det er kort sagt en koncert, som byder på musik og passion fra de varmere himmelstrøg, og hvem drømmer ikke lige præcis om sådan en oplevelse efter den danske sommer 2017, – i Himmerland og andre landsdele..?!
Piazollas kendte ”Libertango” er også blandt musikstykkerne på eftermiddagens repertoire, og publikum vil blive guidet gennem koncertprogrammet med små fortællinger af Christine Hjort Bjerre, som følger trioen på deres anden turné i Danmark.
– En koncert som helt sikkert vil byde på overraskelser, med både underholdende og rørende øjeblikke, lover organist Per Bach inden det går løs.

Del.

Der er lukket for kommentarer.