Kendisser med løsning af juleudfordringer på MENY-kortet

0

Omkring halvdelen af indbyggerne i Himmerland og det øvrige Danmark er i dilemma omkring nogle af julens mest fundamentale beslutninger. Bagedyst-vinder Tobias Hamann, buddingedronning Marie Holm, åndelig vejleder Master Fatman og komiker Ane Høgsberg vil op til jul give gode råd og finde løsninger på nogle af danskernes største juledilemmaer i løbet af december.

Juletiden er lig med familietid, julefred, god mad og hyggelige stunder i hjemmet. Eller, det kan den i hvert fald være. For mange danskere er juletiden nemlig også ensbetydende med en række dilemmaer omkring traditioner, gaver og ikke mindst maden, hvilket sagtens kan give bump på vejen i ugerne og dagene op til juleaften.

Almindelige jule-dilemmaer
I en nyligt foretaget undersøgelse af danskernes julevaner har YouGov og MENY fundet nogle af de mest hyppige dilemmaer, der præger juletiden.

Det viser sig fx at……

62% af danskerne oplever dilemmaer i forbindelse med julegaverne?

Af dem som oplever dilemmaer omkring julegaverne henviser 40% til gavebudgettet som en årsag, mens 36% henviser til mangel på gaveønsker

59% af danskerne finder sig selv i et dilemma, når det skal besluttes, hvor og med hvem juleaften holdes?

Af disse påpeger 41% at ”det er svært at samme alle dem, jeg gerne vil holde jul sammen med under samme tag og omkring de samme traditioner”

44% af danskerne oplever dilemmaer omkring julemaden?

Af dem som oplever dilemmaer omkring julemaden henviser 48% til ”forskellige
præferencer til julemenuen” som årsag, mens dobbelt så mange mænd som kvinder henviser til ”uenighed omkring hvem der skal stå bag gryderne” som årsag.

Kendisser med julehjerte
For at medvirke til at julemad og julefred går hånd i hånd, forsøger fødevaremarkedskæden MENY nu at afhjælpe nogle af danskernes juledilemmaer ved et panel af begavede personer med særlig interesse for og know-how omkring julemad og højtidens traditioner.
I løbet af december slår Master Fatman, Marie Holm, Ane Høgsberg og Tobias Hamann et slag for julefreden på MENYs Facebook-side i en video-serie, som lader kendispanelet debattere og (måske) løse danskernes juledilemmaer.

”Master-class…”
– Julen – som egentlig er tænkt som en super smuk og drønvarm højtid – er for mange blevet et virvar af uforløste forventninger og stress. Jeg glæder mig til sammen med panelet at kunne komme med bud på, hvordan man kommer max ned i gear, finder ud af hvad der er det vigtige, og dermed kan skabe en helt fantastisk, vedkommende og ret rar fest, lyder det fra Master Fatman.

Få løst dit eget dilemma:
Alle har mulighed for få gode råd og løsningsforslag fra de fire prominente danskere ved at indsende deres personlige juledilemma via hjemmesiden julepanelet.meny.dk i periodenfrem til juleaftensdag.

Del.

Der er lukket for kommentarer.