Der er mange – og stadig flere – diabetikere i Himmerland og det øvrige Danmark, og som diabetiker kan man godt blive helt madforskrækket, for hele tiden læser man om, hvad
man skal spise og hvad man helst skal holde sig fra: Det kan være medvirkende til, at man som diabetiker dårligt nok tør prøve noget nyt. Ligeledes tror mange, at når de får diagnosen diabetes, så er det slut med kartofler og sovs, og at menuen fremover KUN står på salat og andet grønt. – Det behøver dog slet ikke at være tilfældet, for ofte kan man med ganske få ændringer stadig spise dét, man er vant til og holder af.
– Men desværre er der stadig mange der tror, at diabetesmad ikke smager godt, fortæller Henning M. Thygesen, Støvring, fra Diabetisforeningen i Rebild: – Det passer heldigvis slet ikke, understreger han og opfordrer alle til at møde frem, når den lokale diabetisforening gentager succes’en med en spis-sammen-aften, hvor maden vil blive lavet efter Diabetesforeningens opskrifter: – Der vil være forskellige opskrifter, og rigelig med mad, så alle bliver mætte, slutter Henning M. Thygesen og fortæller, at arrangementet finder sted på Terndrup skole torsdag den 21. september fra sidst på eftermiddagen.
Sidste nyt:
- Lad dine boligdrømme blive til virkelighed med den rette rådgivning
- Udskiftning af bremseskiver og bremseklodser
- Hvor hurtigt kan man lære dansk?
- Her kan du starte til ballet i Århus
- Billånsberegner: nem guide til finansiering af din nye bil
- Kondomer: din guide til sikker og ansvarlig intimitet
- Bitcoin: Fremtiden for digital valuta
- Få overskud til flytning