Lokal er ny afdelingsdirektør i Jutlander Bank, Støvring

0

Paw Winther, Støvring, er netop tiltrådt som afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Støvring.

46-årige Paw Winther har 22 år bag sig i banksektoren, heraf 15 år i lederstillinger, de seneste otte år afdelingsdirektør ved Nordjyske Bank i Vestbjerg, tidligere bl.a. filialdirektør i Danske Bank, Aalborg.

Sammenlagt har den nye afdelingsdirektør boet i og omkring Støvring i 35 år, hvor han også er født og opvokset. I denne omgang har han haft adresse i byen siden 2004 med sin kone Charlotte og deres to tvillingepiger på 12 år. Paw Winther ser frem til at udnytte det lokalkendskab, han har til området.

Det glæder Paw Winther, at Støvring er inde i en god udvikling, hvilket blandt andet afspejles af nybyggeriet af mange privatejendomme og erhvervsbygninger.
I fritiden står den ofte på cykling for Paw – mest i skoven på mountainbike, men også på landevejen. Derudover nyder han i vinterhalvåret det kolde gys i St. Økssø i Rold Skov som medlem af badeforeningen Søens Folk.

Paw Winther overtager stillingen fra Marianne Westergaard, som efter eget ønske har valgt at tiltræde som erhvervskundechef i Støvring.

FOTO: Erhvervs- og underdirektør Lars Nørby Rasmussen(t.h.)
byder Paw Winther velkommen som ny afdelingsdirektør
i Jutlander Bank Støvring.

Del.

Der er lukket for kommentarer.