Madam Riis i Støvring klar med blomster, brugskunst mm efter vellykket flytning

0

Friske buketter. Kreative potteplanter. Lækre tapeter. Blomsterposer. Wallstickers. Brugskunst. Værtindegaver. Kirkegårdsdekorationer. Lækkerier i både fast og flydende form…. – Det hele og meget mere fås hos Madam Riis, Jernbanegade 11 i Støvring, – med et friskt smil og god service oveni uden det koster ekstra..!

Det er den hyggelige forretning, som hedder Madam Riis, – indehaveren er Anette Riis, som har en solid baggrund i lokalområdet, født og opvokset i Gartneriet Solhøj.
Pr. 1. oktober i år åbnede hun sin hyggelige butik i Jernbanegade 11 i Støvring, hvor hun nu er side om side med Tøsernes Fund.
Inden da lå Madam Riis et par hundrede meter længere nede ad Jernbanegade, i nummer 18.
Anette Riis drev fra 2001 og en halv snes år frem forretning i Grindsted som selvstændig iværksætter; den hed også Madam Riis og var en fin succes, men hun ville gerne tilbage til det nordjyske og flyttede i 2012 til Støvring.

Populære varer på hylderne
Madam Riis har åbent torsdag, fredag og lørdag, – alle har chancen for at besøge den hyggelige lille forretning, som bugner af kreativitet, spændende varer og gode idéer til masser af gøremål, – i øjeblikket ikke mindst til jul, men i det daglige generelt masser af lækre ting året rundt.
At Madam Riis er populær behøver man bare at spørge de trofaste kunder om, – eller tage et kig på Madam Riis’ facebook-profil og hjemmeside, hvor det nærmest svømmer over med roser og begejstring.
En helt speciel ting, Madam Riis tilbyder, er de stadig mere populære lækre tapeter til boligen og unikke, spændende wallstickers og andre stickers til vægge, bryllupsskilte, postkasser eller lignende, fremstillet individuelt efter kundernes ønsker.

Del.

Der er lukket for kommentarer.