Mariagerfjord Kulturskole inviterer til dramaworkshops for børn i 3.-4. klasse

0

Vil du være en af Danmarks kommende Oscar-vindere på den røde løber I Hollywood…? – Eller kender du en, der drømmer om at blive skuespiller? Eller bare gerne vil have det sjovt og udfordre sig selv? – Så skulle du måske seriøst overveje at tage imod Mariagerfjord Kulturskoles invitation til to gratis workshops, hvor børn i 3.+4. klasse får lov at udforske drama-verdenen.

To fredage i marts, den 16. og den 23. i tre en halv time fra sidst på eftermiddagen, bliver der fuld knald på dramaen i Kulturskolehuset i Hobro.
Der er plads til alle, uanset om man har prøvet det før eller ej, for Kulturskolens dramaunderviser Kirsten Østergaard Pallesen er med til at guide, undervise og inspirere på scenen til begge workshops.

Komedie på scenen
Første workshop er allerede på fredag den 16. marts. Her handler det om komedie på scenen, hvor børnene skal øve sig i at udtrykke sig tydeligt med kroppen. De skal fortælle sjove historier med kropssprog og mimik – lidt lige som et godt klovnenummer. I grupper bliver der arbejdet med små scener, og de klæder sig ud, og viser det de har lavet for hinanden.

På den anden workshop, fredag d. 23. marts, er der Impro-teater på programmet. Ud fra sjove lege og øvelser skal børnene selv finde på historier og roller. Der er ikke et manuskript, så det handler det om at tage initiativ, lytte til hinanden og at gå med på hinandens idéer og se hvad der sker.
Det er sjovt og lærerrigt, og det bedste er, at man ikke kan lave fejl. Dét er impro-teater..!
Som aftensmad vil holdet hygge sig med en pizza.
Man bestemmer selv, om man vil deltage i begge workshops eller bare en af dem. Det er gratis for børnene at deltage, men da der er plads til max 12 børn på hver workshop, er tilmelding nødvendig senest den 7. marts på kulturskolen eller himmerlandsbilletten.

FOTO: Kulturskolens dramaelever er også inviteret til workshops sammen med andre børn i 3.+4. klasse, som har lyst til at prøve dramafaget.

Del.

Der er lukket for kommentarer.