Det nye Jættefest-udvalg i Suldrup er klar med en række nye tiltag

0

Jættefesten i Suldrup har i år fået et nyt udvalg, der består af både nye og gamle ansigter. Udvalget består af Formand Thomas Østergaard, samt Kristoffer Dyrlund, Martin Brorson, Øle Frølund Lyngberg, Stig Hansen, Jørgen Haven og Malene Møller Jørgensen.

Det nye udvalg er allerede trukket i arbejdstøjet og er i fuld gang med at planlægge årets Jættefest. Udvalget kan allerede nu afsløre at de vil holde fast i en række af de elementer af festen, som har fungeret godt de sidste par år, men også at de barsler med en del nye tiltag.

De første spørgsmål, der er blev stillet udvalget, er om JætteRock, som blev afholdt i 2014 og 2016, kommer på plakaten i år? Udvalget har besluttet at det ikke er tilfældet, da vi ikke skønner, at Suldrup er stor nok til den størrelses arrangementer hvert 2. år, hvor en forholdsvis lille by som Suldrup skal ud og konkurrere med den lange række af andre koncerter og festivaler, der er det i Nordjyske. Ligeledes vil JætteGolf blive omdannet til Røvergolf og dermed overgår arrangementet til Rold Skov Golfklub.

Men sidste års succes med Partyaften i Stensbohallen om lørdagen vil forblive på programmet og udvalget arbejder allerede nu på at gøre det til en endnu større succes i år. Det gøres blandt andet ved en væsentlig forbedret marketingskampagne, samt ved at få kick-startet billetsalget med en yderst favorable ”early-bird” pris på billetten allerede i det tidlige forår.

Udvalget arbejder derudover med en række friske ideér som for eksempel live-musik i Valhalla fredag aften, guldgravning for de mindste, om rokering af festpladsen og meget mere og arbejdet kan løbende følges på suldrupby.dk og Jættefestens Facebook-side.

FOTO: Jættefest udvalget 2018 består af (fra venstre) Ole Frølund Lyngberg, Jørgen Haven, Kristoffer Dyrlund, Stig Hansen, Thomas Østergaard, Malene Møller Jørgensen og Martin Brorson.

Del.

Der er lukket for kommentarer.