Rebild-ponyrytter til DM i dressur

0

Maria Larsen Møller fra Rebild Sportsrideklub har kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne i dressur for hold.
Dermed er hendes egen og hendes træners/søster Mettes store drøm gået i opfyldelse.

Maria og Mette fik for nøjagtig et år siden en ny pony,

“Rawas Charon”, en stor flot rød dansk sportspony, som pigerne hurtigt fik en god kemi med, og de valgte, at det skulle være ham, de ville satse på at komme endnu længere med end med deres første pony Winston.
I første omgang var målet, at Maria og Charon skulle opnå

at blive B-ekvipage.
Når man er det, kan man starte til landsstævner. Mette, som er Marias daglige træner, tager opgaven meget seriøst, og de træner 5-6 gange om ugen, og ca. én gang om måneden er de til undervisning hos Vibeke Degn, tidligere ponylandsholdstræner
For at blive B-rytter skal man kvalificere sig ved distriktsstævner, og Maria og Charon fik den endelige kvalifikation som B-ekvipage i weekenden inden sommerferien, hvor de var til stævne i Christiansfeld.
Det var en stor drøm, der blev opfyldt!

Nu er det lykkedes..!
I sidste weekend var de så til landsstævne på “Hovgaard” på Fyn, – en af de oplevelser, som søstrene vil huske længe!
Maria red “store tur”, som består af de to sværeste dressurprogrammer, og en pony-kür.
Hjemmefra havde de næsten ikke turdet satse på det; men muligheden var der for, at Maria kunne kvalificere sig til DM i dressur for ponyhold.
Det gik rigtig godt på Hov-gaard: Maria kvalificerede sig i PRM til DM for hold, som afholdes i Frederikshavn den 15-17 september.
Maria og træner Mette har sammen fået lavet et hold med tre andre søde og dygtige pony-ryttere: Pernille Holst på “Kim Possible”, Amalie Overgaard Hamann på “Solhøjs Kapricorn” og Ida-Marie Engelbrecht på “Rinkenæs Prince Junior”
De tager til DM og repræsenterer Rebild Sportsrideklub.

WinWin på klubplan
For godt et års tid siden havde Maria og hendes daværende pony WinWin stor succes på klubplan, og sikrede sig adskillige placeringer og rosetter.
Maria lagde grunden til sin store passion, dressurridning, sammen med sin søster Mette og deres dejlige pony, hvide Winston.
Winston er nu solgt videre til en sød pige i Dragør, og her giver han hende mange succesoplevelser ved de forskellige stævner.

FOTO: Maria på ryggen af “Rawa´s Charon”, – Mette til højre..!

Del.

Der er lukket for kommentarer.