RebildListen og Konservative i Rebild Byråd fusioneret

0

Med virkning fra mandag i denne uge er den konservative gruppe i Rebild Byråd fordoblet fra to til fire medlemmer, da to af de nuværende byrådsmedlemmer valgt for RebildListen er hoppet over til Det Konservative Folkeparti i byrådet. Da RebildListens to øvrige byrådsmedlemmer Anders Norup og Søren Konnerup ikke genopstiller til det kommende kommunalvalg, indgår de ikke i fusionen, og fortsætter som løsgængere i den resterende del af nuværende byrådsperiode.
– Fusionen sker i lyset af behovet for at samle gode borgerlige kræfter i byrådet, lyder det fra den nye konservative firemands-gruppe.
– Siden dannelsen af RebildListen har der været et godt og frugtbart samarbejde mellem RebildListen og Det Konservative Folkeparti, som dels beror på en politik i byrådet, som er meget ens, og ikke mindst en god personlig kemi og vilje til et konstruktivt samarbejde.
– Vi glæder os til at byde Jeanette Sagan og Peter Bak velkommen i Det Konservative Folkepartis byrådsgruppe, fortæller partiets borgmesterkandidat Lene Aalestrup.
– I RebildListen ser vi frem til at blive en del af Det Konservative Folkepartis byrådsgruppe, hvor vi fortsat vil føre en saglig og ansvarlig økonomisk politik til gavn for alle borgere i HELE Rebild kommune, udtaler Jeanette Sagan.

FOTO: Den fordoblede konservative byrådsgruppe består nu af de fire medlemmer (fra venstre mod højre) Holger Pedersen, Lene Aalestrup, Peter Bak og Jeanette Sagan, hvoraf de to sidstnævnte er kommet til fra RebildListen.

Del.

Der er lukket for kommentarer.