Rold Skov OK fik sin første DM-guldmedalje nogensinde

0

Ved Danmarksmesterskaberne i orientering i skovene omkring Sorø løb Rold Skov OK’s yngste deltager Sofie Flyvbjerg sig til en flot guldmedalje, – klubbens første nogensinde..!

Fem spændte piger drog afsted lørdag morgen til DM for at dyste imod jævnaldrende fra hele landet, i disciplinen ”mellemdistance”.
Rold Skov OK har gennem de seneste par år arbejdet målrettet med ungdomsarbejdet, og har rigtig mange dygtige unge piger.
Sofie Flyvbjerg vandt sin guldmedalje i klassen for piger 10-12 år, i et tæt opgør med et forspring på bare 2 sekunder. I klassen for piger 14-16 år deltog hele fire piger fra Rold Skov OK: Ida Riis Madsen, Gertrud Riis Madsen, Matilde Andersen-Otte og Laura Bobach. Ingen af dem formåede dog at komme på ”skamlen” i det stærke felt af løbere.

Sofie Flyvbjerg siger om sit løb: Jeg løb næsten fejlfrit igennem hele banen og gav den bare max gas hele tiden. Nykobbel Skoven ligner lidt Rold Skov, så det gjorde bare løbet lettere for mig!

Klubformand Ole Jensen: – Det har været imponerende at følge den udvikling, vi har sat i gang, og det er dejligt når det lykkes. Vi er nået utrolig langt, og vi vil nå endnu videre takket være en målrettet indsats omkring ungdomsløberne. Sofie Flyvbjerg har vist vejen og vundet den første DM guldmedalje til klubben nogensinde.

Del.

Der er lukket for kommentarer.