Små ”giraffer” fra Støvring, store naturoplevelser på stribe

0

Legestuegruppen Girafferne i Støvring var forleden på skovtur til Rold Skov og Vedstedskovhus, hvor børnene blev udfordret ved at opleve glæden og spændingen ved at være midt i skoven, naturen og omgivelsernes specielle lyde, dufte osv.Børnene fik stillet nysgerrigheden, fantasien og lysten til at eksperimentere i naturen og på naturlegepladsen, hvor der også er rum for ”vilde lege”.

Vejrguderne var de små ”giraffer” venligt stemt med en af sommerens fine tørvejrsdage, som fortsatte til naturoplevelserne var forbi, – til stor glæde for de mange børn og deres dagplejere.Der blev i løbet af formiddagen samlet pinde og andre naturmaterialer, som blev brugt til diverse fantasifulde lege: Inde i skoven fandt børnene et ”kæmpe-skelet” og en ”kæmpe-edderkop”, som var nogle af højdepunkterne for de fleste børn.
Da børnene havde fået sig
en lille velfortjent lur, ankom
forældrene til boller, gule-rødder, agurker, kaffe og hygge med børnene, som glade og stolte fortalte om deres næsten helt eventyrlige dag i det fri.

Kontraktmål i sigte
Som en del af dagplejens kontraktmål byder 2017-18 iøvrigt på et naturprojekt, som har fokus på at fremme det sunde læringsmiljø.
Målet med projektet er at øge naturforståelsen og engagementet ved fælles oplevelser i det fri, – ”girafferne” fra Støvring er godt på vej..!

Del.

Der er lukket for kommentarer.