Støvring Løbe – og Gåklub satte rekord i både højde- og deltagertal

0

152 løbere var ny deltagerrekord, 300 højdemeter på hver af de tre runder var højderekord i det ekstreme løb. Der var frit valg mellem 1, 2, 3 runder i STLK, Støvring Løbe- og Gåklubs løb i samarbejde med DGI Nordjylland.

En stor gruppe frivillige sørgede fra tidlig morgen for markering af ruten og opstilling af depoter efter morgenparole på p-pladsen ved Rold StorKro.
Løbeklubbens stifinder, Tage Overgaard, havde fundet en ekstrem rute på gennem Rebild Bakker med mange stejle stier inklusiv skråningen op til Skovtårnet med en stigning på 45-50%, men vejrguderne var også med til at gøre dette års trailløb til et ekstremt et af slagsen: Den længerevarende nattefrost havde nemlig gjort stierne særdeles udfordrende med is og glatte passager, og startskuddet viste sig også at være startskud for et gevaldigt snevejr.

Glæde over ekstra
udfordring med snevejret
De morgenfriske løbere så snevejret som en kærkommen ekstra udfordring og prikken over i’ved det succesfulde løb.
– Vi har fået rigtig meget ros fra deltagerne både under og efter løbet, siger formand for STLK Christian Tvistgaard Mark.
– Løberne har specielt rost ruten, hjælperne og forplejningen, hvilket vi jo selvsagt sætter stor pris på, da løbet kun har været muligt at afvikle takket være de mange frivillige fra klubben og gode sponsorer.
Løbeklubben er også på alle måder mere end tilfreds med dagen og satser på, at løbet i 2019 bliver mindst lige så ekstremt og i samme ombæring udvidet med mulighed for endnu flere deltagere – og måske kan Tage endda vride endnu flere højdemeter ud af bakkerne….

Og vinderne blev…
Resultatet for DGI Trailløb Rebild Bakker blev:

7 km herrer:
1: Kim Randers
2: Knud Erik Lassen
3: Yannick Guesdon

7 km damer:
1: Camilla Fisker
2: Benedikte Mølgaard
3: Betina Schmidt

14 km herrer:
1: Søren Rasmussen – 8250
2: Bjarne Bossen
3: Bo Johansen

14 km damer:
1: Mette Sand Olesen
2: Sidse Elsnab
3: Anna Sondrup

21 km herrer:
1: Claus Hallingdal Bloch – Mariager Fjord OK
2: Bent Stougaard – Mariagerløberne
3: Bjarne Sørensen – Skive

21 km damer:
1: Lotte Nielsen-Man – 9000
2: Mette Søgaard
3: Helga Holten Hansen – AMOK

Del.

Der er lukket for kommentarer.