Fra Suldrup Ældrecenter til toppen af Rebild Bakker

0

”- DET PASSER JO IKKE……..at der ikke sker noget, når man bor på et ældrecenter!” – Sådan lød ordene, da en skøn dag med det smukkeste solskin lakkede mod enden, og brugerne af dagcentret på Suldrup Ældrecenter igen satte kursen mod hjemningen. Personalet lejede forleden kommunens bus for at glæde beboerne med en tur til de smukke lyngklædte bakker.
Det var den smukkeste dag, ingen vind, høj sol og glade folk i bussen, – hvad mere kan man forlange? Turen gik gennem Albæk Skoven, Oplev, Kridtbakken, forbi Tingbæk Kalkminer og op igennem hulvejen til p-pladsen ved Rebild Hus. Derfra gik turen til den skønneste plet foran den nyopførte restaurant på toppen: Westernhuset. Ved bordene og bænkene blev den medbragte kaffe nydt, og det samme gjorde udsigten til fårene, som gik i deres egen lille verden og græssede. Hjemturen gik forbi Røde Mølle, og det betagende syn af hjorte og storslået natur var hele turen værd, var deltagerne enige om.
Iøvrigt lykkedes det at nå to udflugter på den samme dag, så mange af husets beboere og brugere af dagcentret nød turene i den dejlige bus.
Flere andre gæster kommenterede iøvrigt de aktive ældres tilstedeværelse med ordene: ”Hvor er det dejligt at se, at I har muligheden for sådan en tur, skønt at se I hygger jer..!”

Del.

Der er lukket for kommentarer.