Taekwondo-træning på tværs af generationer

0

Rebild Taekwondo Klub har ekstra fokus på familietræning i tiden. At træne sammen som familie, har altid været en del af klubbens værdier, og praktiseret igennem alle klubbens leveår.

I november har der været ekstra familie træning indlagt, hvor alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, har kunnet træne sammen med deres familie, såvel forældre som søskende.
Træningstimen startede med opvarmningslege, og bagefter skiftedes børn og forældre til at holde puder for hinanden, som der blev anrettet nogle gode slag og spark på.
Familietræning bliver gentaget senere på året, og i næste sæson, som det også fremgår af klubbens hjemmeside.

Familiens fællesskab
og samvær forøges
For familien Bang i Skørping er det ikke nyt at træne sammen. De har fulgtes ad til taekwondo i flere år. Mads Bang, 41 år, som er far til Laura, 16 år, og Rasmus, 11 år, fortæller: – Vi startede sammen, da Rasmus var 4 år og Laura 9 år. I starten kiggede jeg på, når børnene trænede, men så sjovt var det heller ikke, så jeg tænkte, at jeg skulle være med.
Det er svært at finde tid til flere forskellige sportsgrene, og vi ville aldrig se hinanden til aftensmad, så det her var løsningen, fortæller Mads.
– Jeg vil gerne have min far med til sport, siger Rasmus. – Man bliver lidt mere glad, når man er sammen.
– Det er også hyggeligt, fortsætter Laura. Det er rart at lave noget sammen, som man er passioneret omkring. Når det er ferie, løber og træner vi sammen.

-Selv om man har været på arbejde, eller Rasmus er træt, så er vi gode til at komme til træning, for vi er fælles om det her, og det er en motivation, slutter Mads Bang.

Del.

Der er lukket for kommentarer.