To Rebild-projekter får ialt 1,25 mio. kr. fra Realdania-pulje

0

Overalt i landet forvandler lokale ildsjæle bygninger, byer og boligområder til nye rammer om oplevelser og fællesskab. Nu bliver tre nordjyske ildsjæleprojekter til virkelighed med en økonomisk håndsrækning fra Realdanias ildsjælekampagne, Underværker.
I alt er 25 projekter fordelt over hele landet udvalgt til støtte som del af kampagnen, og Rebild Kommune tegner sig dermed for 8% af det samlede antal støttede projekter, 66% af de støttede projekter i Region Nordjylland.

100-salen: Plads til
begejstring, Skørping
I Skørping vil lokale frivillige skabe nye fleksible rammer og faciliteter for kulturelle aktiviteter i tilknytning til byens eksisterende knudepunkt for kulturelle oplevelser, nemlig Kinorevuen og Kulturstationen.
Kinorevuen og Kulturstationen er Skørpings knudepunkt for kulturelle oplevelser. Dette projekt skal skabe nye fleksible rammer og faciliteter for kulturelle aktiviteter i en ny tilbygning til de eksisterende bygninger.
Frivillige i Rebild Kommune står bag.
Støttebeløb: 1.000.000 kr.

eXperiment: Brugerdrevet udemiljø i Nørager
Udemiljø med bl.a. aktivitetsområde og køkkenhave skal skabe et dynamisk, værdiskabende og eksperimenterende udemiljø, hvor man kan mødes, når man forlader byens institutioner.
Elev- og Centerråd står bag projektet med hjælp fra Rebild Ungdomsskole.
Støttebeløb: 250.000 kr.

FOTO: Et billedudsnit fra xPeriment-projektet indledende ansøgningsmateriale

Del.

Der er lukket for kommentarer.