Udvidelse af Støvring Svømmehal klar inden årsskiftet

0

Det var en stor dag og en glad dag, da der i sidste uge blev taget første spadestik til den længe ventede udvidelse af Støvring Svømmehal.
Ud over diverse verbale skulderklap vankede der også et kontant skulderklap på 100.000 kr. fra Jutlander Bank, overrakt af Paw Winther, leder af bankens Støvring-afdeling.

Lene Aalestrup, formand for kommunens Sundhedsudvalg, glædede sig i sin tale over, at mange års arbejde, møder og ildhu, suppleret med fremskaffelse af økonomiske midler fra fonde, erhvervsliv og private aktører samt Rebild Kommune, nu endelig krones med held i form af en udvidet Støvring Svømmehal med topmoderne motionsfaciliteter og andre forbedringer, efter planen klar til ibrugtagning i slutningen af i år.

En lang rejse undervejs
– Tusind tak fordi I fortsatte projektet og jeres gode vision til glæde for Rebilds borgere – svømmere, motionister og ikke mindst jeres ønske om at gøre det endnu mere attraktivt at benytte svømmehallen til glæde for sundheden i kommunen, sagde Lene Aalestrup henvendt til alle de fightere, som ikke har villet opgive kampen for udvidelse og forbedring af svømmehallens tilbud, trods mange ”bump på vejen” undervejs.
– Med to svømmehaller i kommunen er det vigtigt, at vi får styrket disse, og her kunne vi politikere godt have været endnu mere visionære, men temaet om forenings- fitnesscenter kontra private aktører kom desværre til at overskygge visionen og ikke mindst forståelsen for, hvad svømmehallen kan, fortsatte Lene Aalestrup og noterede:
– Som tidligere formand for Kultur og Fritid – nu Sundhed – har jeg ydermere fået understreget, hvor stor glæde sundhedscentret har af faciliteterne, og hvordan vores store svømmeklub mangler bedre rammer.

For alle aldersgrupper
Lige fra bebysvømning til de ældre aktive i fx den tidligere omtalte senior-svømmeklub Tvebakkerne er gode udfoldelsesmuligheder af afgørende betydning, og med Støvrings vokseværk er det logisk, at motions- og fritidsfaciliteterne må følge med.
– Støvring Svømmehal er et stort aktiv, som ud over styrkelse af den fysiske og mentale sundhed også byder på blandt andet hygge og rummelighed som væsentlige elementer, og kan på ingen måde sammenlignes med vores kommercielle aktører, fastslog Lene Aalestrup og sluttede: – Tak fordi I ikke smed håndklædet i ringen, men tog de lange seje ”svømme tag” med fokus på den vision, I fremlagde for mange svømmelængder siden; glædeligt at være med her i dag og sammen tage det første spadestik – TAK.

FOTO: Lene Aalestrup, formand for Rebild Byråds Sundhedsudvalg, var nærmeste vidne til borgmester Leon Sebbelins anstrengelser for at få taget de første spadestik i den vinterfrosne jord. Til gengæld holdt hun selv en tale, hvori hun roste alle ildsjæle, politikere, fondsansøgere og andre, som i mange år har kæmpet for udvidelsen af svømmehallen i Støvring, herunder diverse forbedrede fitness- og andre sundhedsfremmende muligheder.

Del.

Der er lukket for kommentarer.