V-nytårskur med ministerbesøg, folketingskandidat og valgoplæg

0

– Kom og mød finansminister Kristian Jensen og vores lokale folketingskandidat Marie Bjerre, lyder invitationen og opfordringen fra Thorkild Bækkelund, kredsformand for Venstre i Himmerland, forud for partiets nytårskur i Haverslevhallen mandag den 15. januar.

– Ovenpå en succesfuld valgkamp til byrådene i Rebild og Vesthimmerland og Region Nordjylland byder Venstre i Himmerland 2018 velkommen med en fælles nytårskur den 15. januar, fortæller Thorkild Bækkelund og afslører aftenens menu: Den danske nationalret, stegt flæsk og persillesovs, efterfulgt af gammeldags æblekage i kaffepausen.

Minister og lokal
folketingskandidat
Det er til denne nytårskur lykkedes at få finansminister og Venstres næstformand Kristian Jensen som taler. Med de seneste måneders hektiske finanslovsforhandlinger – og på besøgsdagen er der sikkert stadig gang i skatteforhandlinger – bliver talen sikkert en spændende fortælling om det højspændte forhandlings klima der netop nu hersker i folketinget. Kristian Jensen vil også redegøre om de mange initiativer den nuværende regering har planlagt og venter vedtaget inden folketinget går på sommerferie.

Kuren er opvarmning til
det næste folketingsvalg
– Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre vil i sit indlæg fortælle om sine mærkesager, såvel om det landspolitiske som de lokale opgaver, der skal tages op, – og hun vil kommentere den politiske situation, som hun oplever den.
Venstre i Himmerland vil iøvrigt bruge nytårskuren til en start på den næste store opgave som venter, nemlig det folketingsvalg, som skal holdes senest i foråret 2019.
– Til at løse denne opgave succesfuldt håber vi, at de mange frivillige organisationsfolk, som var medvirkende til de flotte lokalvalg, igen vil kæmpe for at få Marie Bjerre valgt, således Himmerland igen vil være repræsenteret af et folketingsmedlem, slutter kredsens formand Thorkild Bækkelund.

FOTO: Marie Bjerre og Kristian Jensen har tidligere mødt hinanden, blandt andet
under ministerbesøg i Rebild Kommune sidste år. – Det er dog så vidt vides første gang, de skal spise Danmarks nationalret stegt flæsk med persillesovs sammen.

Del.

Der er lukket for kommentarer.