Om os

Vores Avis omdeles hver uge til alle husstande, kontorer, butikker og virksomheder i hele Rebild Kommune og hele postnummerområde 9510 Arden.

Vores Avis trykkes i over 15.000 eksemplarer på OTM, Ikast, og omdeles af Nordjyske Distribution.

Grund-idéen bag Vores Avis er for det første, at  vi skal give ALLE i Rebild Kommune samt Arden-området mulighed for at komme frem med nyheder, meninger og andre oplysninger via én fælles platform, så gensidig forståelse og styrket samarbejde kan fremmes.

For det andet skal vi aktivt deltage i styrkelsen af kultur- og fritidslivet på kryds og tværs af gamle sogne- og kommuneskel i området. Det sker dels ved at åbne spalterne for input fra alle, uanset de måske ikke har råd til at betale for at opnå denne presse- og ytringsfrihed, dels ved helt kontant at give økonomisk skulderklap til nye, gode og friske initiativer på kultur- og fritidsområdet, som kan bidrage til at gøre Rebild Kommune og Arden-området til et endnu bedre område at være bosat i.

For det tredje skal vi sikre, at udgivelsesområdets borgere ikke kun får frisk underholdning, oplysninger, nyheder og facts én gang om ugen, men hver dag: Derfor har vi oprettet dén web-service, du benytter dig af netop nu. Web-delen på Vores Avis vil blive stadig bedre fremover.

Vi ønsker at samarbejde med alle gode kræfter i udgivelsesområdet for at udvikle, skabe og fastholde områdets bedste ugeavis, både på papir og på web.

Derfor er vi altid glade for enhver henvendelse. Du kan vælge mellem brev, telefon, fax, personligt fremmøde, sms eller e-mail. – Brug gerne kontaktformularen herunder.

På forhånd tak og venlig hilsen fra alle os på Vores Avis 😉

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked