Ny direktør for Rebild Forsyning

0

Bestyrelsesformand Gert Fischer glæder sig over, at en ny direktør for Rebild Forsyning er fundet og kunne præsenteres før jul, – som afløser for Morten Aaby Nielsen, der den 1. januar tiltræder som administrerende direktør i det nye Vesthimmerlands Forsyning.

– Den. 1. februar 2018 tiltræder Johnny Kristensen som ny direktør for Rebild Forsyning efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg, fortæller Gert Fischer og fortsætter:
– Der er tale om en yderst kvalificeret og kompetent mand til direktørposten.
Forud for sin tiltræden i direktørstolen hos Rebild Forsyning fortæller Johnny Kristensen: – Jeg vil arbejde for at fastholde den gode udvikling med at overholde Rebild Vand & Spildevand A/S mission om at sikre spildevandsforsyning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet, som tager hensyn til forsyningssikkerhed og naturen og drives på en effektiv måde, som er gennemskuelig for forbrugeren.
Johnny Kristensen er 55 år, bosiddende i Aalborg og har en lang baggrund fra forsyningsområdet. Han kommer fra en stilling som Kontor- og Gruppeleder ved Sweco Danmark A/S, Aalborg, og havde før dette en længere ansættelse ved Aalborg Kloak A/S som afsnitsleder.

Del.

Der er lukket for kommentarer.