100 års-jubilæum i Haverslev Idrætsforening fejres ved kæmpe-byfest i august

0

En hel uge med MASSER af arrangementer, fra lørdag den 11. august til og med søndag den 19. august, starter med 100 års jubilæumsfest for den lokale idrætsforening Haverslev IF om lørdagen, – som supplement til mange andre jubilæums-markeringer i år. Brunch for byens borgere, optog gennem byen, reception og stor jubilæumsfest om aftenen er på programmet lørdag den 11. august.

Og så går det ellers ”slag-i-slag” under den ”almindelige” byfest resten af ugen, med særdeles aktiv deltagelse af Mejlby/Haverslev KFUM og Haverslev Borgerforening, som også sidder i byfestudvalget, iført arbejdstøj: – Det bliver en fantastisk byfest, og succesen kræver bare, at du møder op sammen med din familie, din nabo, din ven eller uven og støtter op omkring de forskellige arrangementer, lyder det fra udvalget.

Kirkekoncert og ølsmagning
Selve byfestugen starter søndag den 12. august med gå-banko. I starten af ugen står den på kirkekoncert med hygge i Sognets Hus. Onsdag er der bankospil med mange flotte sponsorerede gevinster.
Torsdag arrangerer den lokale løbeklub Run for Fun løb og gåtur, og i Pavillonen vil der være øl-smagning og hygge.

Nystiftet pris uddeles
– Vi fortsætter med at holde familieaftenen om fredagen, hvor der arrangeres fællesspisning, og den fantastiske revy er også på programmet i år, ligesom Haverslev Prisen skal uddeles, fortæller arrangørerne.
Som noget nyt har byfestkomiteen stiftet en ny pris ud over Haverslev Prisen – nemlig til en person, der har gjort noget ekstraordinært, som for eksempel et enkeltstående arrangement eller initiativ, men det kommer der meget mere om senere, lover komitén, som opfordrer alle til allerede nu at begynde at lægge hovederne i blød til emner til begge priser.
Fredag aften vil der også være børnedisko, og lørdagen starter som vanligt med fælles morgenkaffe for byens borgere, – med sangunderholdning leveret af Tuen. Der er masser af aktivitet på pladsen med gøgl, Haverslev dyst, hoppeborge, spejderne vil være til stede. Om aftenen inviteres der til kæmpe grisefest i bedste Mallorca-stemning.
Byfesten afrundes søndag med cykeltur og oprydning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.