3 tips til at indrette din bolig!

0

Din bolig må gerne bære præg af, at det er dig og din familie, der bor der. Det skal den faktisk helst. Mange ender desværre med bare at indrette deres bolig som en dårlig kopi af det, man kan se i forskellige boligindretningsmagasiner. Det er ærgerligt, fordi det for det første aldrig bliver andet end en dårlig kopi. For det andet mister hjemmet også en masse karakter, hvis ikke det faktisk bærer præg af dem, der bor der. Nedenfor kommer der derfor 3 tips til at indrette din bolig

Vælg en stil

Den minimalistiske stil, som ofte dominerer siderne i de mange boligindretningsmagasiner, er kun en ud af mange stile, man kan lade sig inspirere sig af, når man indretter sin bolig. Hvis du føler dig bedre tilpas med en helt anden stil, eller hvis du bare synes, at den bedre udstråler din familie, så skal du selvfølgelig vælge den.

En kontrastvæg i en pangfarve kan for eksempel sagtens passe ind, hvis det er den stil, der også dominerer resten af hjemmet. Det samme kan siges, hvis du godt kunne tænke orientalske puder i sofaen eller går i genbrugsbutikker for at finde alle dine møbler. Så længe du har valgt en sammenhængende stil, så virker det. Faren består nemlig i, at vi sjældent kan bestemme os for en ting eller en stil, og så ender vores boligindretning med at stikke i alt for mange retninger.

Brug tid på detaljerne

De store møbler er uden tvivl vigtige for boligens stil og udtryk. Mange undervurderer dog magten bag detaljer i boligindretningen. Hvis bare man indkøber møbler i ordentlig kvalitet, behøver man nemlig ikke at tænke så meget over deres æstetiske udtryk eller forhold til den overordnede boligindretning. Meget af det kan nemlig reddes med relativt billige detaljer.

Det kunne for eksempel være, at du gerne vil have et fint, hvids lammeskind til at ligge og pynte i sofaen eller i en lænestol. Sådan et lammeskind kan nemlig give en rigtig fin kontrast til teksturerne og farverne i resten af din boligindretning. Så længe møblet under er i god kvalitet, behøver selve lammeskindet desuden heller ikke at koste det helt store. Købe gerne et billigt lammeskind. Selv et billigt lammeskind kan nemlig holde i mange år, og ser smukt ud, så længe det ligger på en smuk sofa.

Indret praktisk- Ikke æstetisk

De ovenstående tips har overvejende handlet om de æstetiske aspekter af boligindretning. Man bør dog ikke glemme, at man også skal kunne bo i sin bolig, når den omfattende boligindretning har nået sin ende. Vælg derfor køkkenskuffer og lænestole, du kan se dig selv bruge i hverdagen, for alt andet vil du komme til at hade i længden. Når du smider dig i sofaen med fredagsslik og cola, vil du være glad for at have købt et billigt lammeskind.

Share.

Der er lukket for kommentarer.