Over 50 aktive løbe-nybegyndere i nyt løbe-initiativ i Støvring

0

Med 51 tilmeldte er et nyt initiativ fra Runners DK i Støvring kommet helt forrygende i gang: Danmarks Største Løbefællesskab Runners DK har startet et begynderhold op i Støvring, hvor man skal lær at løbe 5 km på et 12 ugers forløb.

– Det er det største nybegynderhold, Støvring nogensinde har haft, så det er en kæmpe succes, fortæller en begejstret Mark Laursen, som for år tilbage stiftede Runners DK.
– Det er super skønt at se så mange nye og gamle ansigter, tilflyttere som gerne vil lære andre at kende via løb, siger han.

man
Trænerne Kasper og Mark fra Runners DK sørger for at få alle sikkert igennem de mange uger.
– 32 stillede til start på den første træningsdag, trods kulde og sne, men 51 har tilmeldt sig, så resten dukker nu nok op når vejret bliver lidt bedre, er de to løbetrænere overbevist om.
Der er fælles træning to gange om ugen, og det foregår hver tirsdag og torsdag i den første aftentime, med udgangspunkt fra torvet i Støvring.
– Efter de 12 uger afsluttes det hele med et 5 kilometers løb med medaljer til alle, fortæller Mark Laursen
– Runners DK er et GRATIS løbefællesskab, som har base via Facebook, og Støvring gruppen finder man ved at søge efter Runners DK Støvring TRAIL & RUN, fortsætter Mark Laursen, som understreger:
– ALLE ER VELKOMMEN, og her løber vi ikke på tid, men sørger for at det sociale/fællesskabet er i centrum.

Share.

Der er lukket for kommentarer.