Runder skarpt hjørne med fuld fart på

Annonce

På lørdag den 20. februar runder slagtermester Johnny Christensen, Johnnys Kød i Nørager, et skarpt hjørne: 50 år. – Og det er gået forrygende stærkt med erhvervs-karrieren, siden Johnny som 11-årig startede som opvaskedreng hos slagteren i fødebyen Aars.

Han kom i slagterlære i 1983, da folkeskolen var afsluttet, og udlært i 1986, – altså med 30 års jubilæum i år: – Samme år fik jeg job hos Føtex i Aalborg, med over 10 ansatte i slagterafdelingen, og dér lærte jeg en utrolig masse på ét år, hvorefter jeg fik min første mesterplads, i Farsø, fortæller Johnny imellem to ekspeditioner i den travle butik i Nørager. Derefter blev det til fem år hos slagteren i Sct. Mathias Marked, Viborg, hvor Johnny havde mødt sin kone Dorthe. Så blev det til 20 år som selvstændig slagter hos Rema 100 i Aars, inden Johnnys Kød blev en realitet for tre år siden, i 500 kvadratmeter lokaler i Nørager. Kunderne kommer fra lokalområdet, men der er også stamkunder så langvejs fra som fx. Aarhus, Randers og Viborg.