Åben byggegrund – en stor succes

0

I anledning af, at Rebild Kommune frem til 31. august sælger kommunale byggegrunde uden mindstepris, var der i weekenden fremvisning af de kommunale byggegrunde i fire byer. Alle steder blev der meldt om stor interesse på trods af lørdagens vejr.

Bælum, Øster Hornum, Blenstrup og Suldrup bød indenfor til åben byggegrund i den forgangne weekend. Et tilbud, som mange potentielle købere tog imod.

Suldrup     

I Suldrup havde lokalrådet stillet en skurvogn op ved de ledige byggegrunde på Søskrænten. Her delte de blandt andet bøger ud til de besøgende, så de kunne læse mere om byen. –Der er mindst fem interesserede, fortæller Kim Mathisen og uddyber: -Nogle havde endda allerede prisen på huset. Til de potentielle købere fremhæves Suldrup by i sin helhed. Her er både skole, børnehave, natur, indkøbsmuligheder og god infrastruktur. –Vi har også et godt sammenhold i byen, mange ildsjæle og et rigt foreningsliv, supplerer Elin Jensen-Sønderup, som uddyber med at fortælle, at Suldrup er en af de få byer, der har haft tilvækst i befolkningstallet. –Det er rigtigt, siger Kim Mathisen. -Den er lille, men det er en fremgang. Der er blandt andet kommet flere børnefamilier til, uddyber han.

Øster Hornum

Øster Hornum har også været mærket af det våde lørdagsvejr. Alligevel har her været omkring 5-6 potentielle nybyggere forbi for at kigge på byggegrundene og høre mere om Øster Hornum. Og alle ville efterfølgende afgive bud på en byggegrund. Et af de par, der havde været forbi åben byggegrund i Øster Hornum, boede for øjeblikket i Aalborg, men da manden var opvokset i Øster Hornum, havde de fattet ny interesse for byen med henblik på at etablere sig her. Ølandsparken i Øster Hornum er allerede et område, hvor der er gang i byggeriet og tilflytningen – også et attraktivt område for unge fra byen, der vender hjem for at stifte familie. Sidste år blev her således påbegyndt fem nye huse. Byen har da også et helt nyt børneunivers med skole og børnehave i et og godt samarbejde med dagplejerne i byen. Og så har byen sit eget lægehus!

Straks man ankommer til Øster Hornum mødes man af skiltet med "byggegrunde til salg"

Straks man ankommer til Øster Hornum mødes man af skiltet med “byggegrunde til salg”

Blenstrup

I Blenstrup er åben byggegrund arrangementet også forløbet rigtigt godt. Her har været besøg af både folk udenbys fra samt lokale, blandt andet et par, som i øjeblikket bor til leje i byen, men gerne vil blive der permanent og derfor er på udkig efter en ejerbolig eller måske en af de ledige byggegrunde. Gæsterne har især fremhævet, at Blenstrup jo ligger meget tæt på Aalborg, det er især nemt at komme på arbejde, hvis man regner med job på det nye sygehus eller er ansat i Aalborg Øst. Men i Blenstrup kan de få langt mere for pengene, både større hus, råd til to biler og fredet natur som nærmeste nabo. Udover potentielle nye naboer havde også Borgmester Leon Sebbelin været forbi arrangementet i Blenstrup.

I Blenstrup var det ikke til at tage fejl af, hvor de ledige byggegrunde ligger

I Blenstrup var det ikke til at tage fejl af, hvor de ledige byggegrunde ligger

Bælum

I Bælum holdt man kun åben byggegrund om søndagen og undgik dermed den værste regn og torden. Til gengæld var alle sejl sat til ved søndagens arrangement. Hele byen var festklædt med flagallé hele vejen gennem byen. Ved de ledige byggegrunde var opstillet en pavillon fyldt med smilende Bælum-borgere og glade børn, som bød på både kaffe og pandekager stegt over bål. Udover de omtalte byer er der byggegrunde til salg i Haverslev, Nørager, Terndrup, Mejlby, Ravnkilde, Rørbæk, Sørup og Årestrup. Se mere på www.mangegodegrunde.dk

I Bælum var hele byen del af arrangementet med flagalle i gaderne

I Bælum var hele byen del af arrangementet med flagalle i gaderne

Share.

Der er lukket for kommentarer.