Åbent hus hos fod- og fysioterapeuter

0

Eva Wahlmann og Karin Mark Hansen har efter mange år hver for sig, med hver deres specialer indenfor fysioterapi og fodterapi, har Eva og Karin valgt at indgå et samarbejde hos Specialklinikken Rebild i Støvring.

I løbet af de første 2 måneder har vi fået et godt kendskab til hinandens kompetencer – så når du kommer til behandling hos os, ser vi hele kroppen. Hvis har du ondt i ryggen, kan dette stamme fra en dårlig fod.
”Det skæve tårn i Pisa er skævt, fordi fundamentet er skævt” – hermed ikke sagt, at vi er en bygning. Har vores fødder har en fejlstilling, vil kroppen forsøge at korrigere denne skævhed, lyder det fra partnerskabet i klinikken, – og videre: – I løbet af de første 2 måneder har vi fået et godt kendskab til hinandens kompetencer – så når du kommer til behandling hos os, ser vi hele kroppen. Hvis har du ondt i ryggen, kan dette stamme fra en dårlig fod.

Behandlernes baggrund:
Eva Walmann blev uddannet fysioterapeut i 2002, og har de sidste mange år arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Det er meget forskelligt, hvilke problematikker folk kommer med. Det kan være alt fra hovedpine, ondt i nakke og skulder, ondt i lænden, til smerter i hofte, knæ eller andre steder. Din første undersøgelse starter med, en kortlægning af dine problematikker. Vurderer jeg det er noget vi kan hjælpe dig med, vil der blive valgt behandlingsmetode. Her tilbydes holdningskorrektion pga. dårlige arbejdsstillinger, manuelle behandlingsprincipper for at arbejde med muskulaturen, chokbølgeterapi til f.eks. smerter i lænden, knæet, fod, skulder og sportsskader af forskellige arter, og lymfepres som er godt for hævede ben/arme, som kan forekomme efter en skade.

Karin Mark Hansen blev uddannet i 1990 og har i mange år haft sin egen fodterapeutklinik i Skørping, med en enkel afstikker til andre arbejdspladser, for derefter, at vende tilbage til sit hjertebarn. Hos Karin får du råd og vejledning omkring fodpleje, fodtøj, kompressionsstrømper, nedgroede negle, indlæg etc. En fodbehandling består af negleklipning, slibning og rensning. Den hårde hud, ligtorne og fodvorte beskæres, og behandlingen afsluttes med en let fodmassage.

Åbent hus 9. november
For at markere kompagniskabet og for at fremvise deres flotte klinikker holder Eva Wahlmann og Karin Mark Hansen åbent hus for alle i Specialklinikken i Rebild tre timer fra midt på eftermiddagen fredag den 9. november.

Share.

Der er lukket for kommentarer.