Aarestrup Vandværk – et eksempel på forbrugerstyret forbrug og kvalitets- sikring

0

Vi kan ikke leve uden rent drikkevand, og heldigvis er vi her til lands – trods lidt rester af uønskede ”ingredienser” indimellem – ualmindelig velforsynet med netop dét. Nu er det snart tid til den årlige generalforsamling i Aarestrup Vandværk, hvor medlemmerne kan høre om driften og fremtidsplanerne for vandværket.
Generalforsamlingen finder sted onsdag aften den 4. april i Aarestrup Forsamlingshus

– Når du åbner for vandhanen kommer der masser af rent drikkevand. Dejligt – og sådan skal det være, lyder det fra bestyrelsen.
– I hverdagen tænker du måske ikke over det: Men når du ejer en ejendom der forsynes med vand fra Aarestrup Vandværk er du som hovedregel også medejer (interessent) i Aarestrup Vandværk, og dermed tæller din stemme. Og den er vigtig.
Som medejer er du sikkert også interesseret i at vide, hvordan bestyrelsen forvalter vandværket, og hvilke tanker der er for dit vandværks fremtid, – så mød op til generalforsamlingen…!

Muligheder og trusler
Aarestrup Vandværk er medlem af brancheforeningen Danske Vandværker, og i år får generalforsamlingen besøg af Per Roth, formand for Danske Vandværker Region Nord (foto).
Per Roth vil fortælle om de udfordringer, muligheder og trusler, som forbrugerejede vandværker står over for.
Det være sig regler om vandværkspasning, kvalitetssikring, hygiejne, handleplaner, beredskab, reelle ejere, persondata-forordning osv. osv.
Dagsorden er den vedtægtsbestemte som kan ses her:
http://aarestrup.landsby-rebild.dk/foreninger under linket Aarestrup Vandværk
Per Roth fortæller efter selve generalforsamlingen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.