Årets sidste chance for Musikalsk Åbent Hus

0

”Kom og lyt eller spil med i Musik-Butikken i Gl. Skørping på søndag”, lyder opfordringen og tilbuddet fra Himmerlands Folkemusikskole. – Det er iøvrigt sidste chance i denne efterårssæson til at være med i det hyggelige musikalske fællesskab i dette koncept, der som tidligere omtalt har spredt sig som ringe i vandet, både nær og fjern.

Butikken i Gl. Skørping og Himmerlands Folkemusikskole inviterer alle musikinteresserede til en musikalsk eftermiddag i Musik-Butikken på søndag den 18. November.
De Musikalske Åbent Hus-arrangementer, som udspringer fra Musik-Butikken i Gl. Skørping, kommer rundt i området og ud i landet med støtte fra stat, region og kommune. Sidste søndag var der Musikalsk Åbent Hus i Løgstrup ved Viborg, – en af de byer, som har taget Skørping-konceptet til sig. Alle, der interesserer sig for musik, kan komme og være med, – lyttende eller udøvende. Det er uforudsigeligt, hvad der kommer til at ske. De tre musikere, Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane, som indleder, sammensætter dagen ud fra, hvem der er tilstede. Har man noget på hjerte og gerne vil bidrage med et indslag, kan man henvende sig til en af de tre musikere. De spiller med efter ønske og behov. – Her kan man møde forskellige genre og opleve musik fra fjern og nær. Fælles sang opstår. I ”det store orkester” kan alle med instrument spille med, hvad enten man har spillet en hel masse eller lige er begyndt.
Alle, passive som aktive, er velkommen i Musik-Butikken på søndag.

Share.

Der er lukket for kommentarer.