Ændringer i TV-pakker skaber forvirring omkring sportskanaler i Nordjylland

0

Annonce

Det er gået de færrestes næser forbi, at der er sket radikale ændringer med mange af de TV-pakker, som nordjyderne har tilknyttet boligen. Har man eksempelvis haft YouSee ved årsskiftet, og har man en stor interesse for fodbold, så må man i dag slukøret se til, at der ikke kunne landes en aftale mellem YouSee og Discovery. Forhandlingerne stod ellers på længe, men uden at det endte med et tilfredsstillende resultat for de mange tusinde nordjydere, der i mange år har benyttet sig af YouSee som TV-udbyder.

I dag kan der derfor godt være stor forvirring om, hvor La Liga, Serie A eller sågar Champions League spilles. Derfor har vi udarbejdet nedenstående skriv i samarbejde med Sportnyt.dk, som holder dig opdateret omkring sport i tv.

Tommelfingerregel omkring Superligaen

Vi starter først og fremmest med en fodboldliga, som nordjydere generelt har stor passion for. Med en god håndfuld klubber i Superligaen, er det derfor et oplagt sted at starte.

Ønsker man i dag at se Superligaen, så vil man typisk skulle se det på en af følgende kanaler. Det afhænger dog af, hvilken TV-udbyder der har købt rettighederne til de enkelte kampe.

  • 9’eren
  • Tv3+
  • Tv3 Sport
  • Tv3 Max
  • Eurosport 2

Ovenstående kanaler er de kanaler, som du typisk vil kunne se Superligaen på. Vi venter dog i spænding på at se, hvem der får lov til at købe rettigheder til næste sæson af Superligaen.

Disse internationale turneringer er populære i Nordjylland

Kigger vi udenfor de danske rammer, så er der nogle internationale turneringer, som vækker stor interesse i det nordjyske landskab. Det samme er i og for sig også tilfældet i resten af Danmark.

Det er de færreste fodboldinteresserede, der ikke sidder klistret til skærmen, når Champions League ruller over Tv-billederne i Danmark. Ønsker man at se Champions League fodbold, så vil man typisk skulle være indehaveren af Tv-kanaler fra TV3. Hvilke kanaler, der skal benyttes, for at du kan se dit yndlingshold, afhænger fuldt og fast af kampdagen. Viasat (ejerne af TV3) skifter typisk mellem kanalerne.

Ønsker du derimod at kunne følge med i La Liga eller Serie A, så er det ikke længere streamingtjenesten Strive, du skal være medlem af. Du skal derimod kunne se TV2 Sport. Streamingtjenesten Strive måtte lukke og slukke primo 2020, og disse rettigheder er nu blevet opkøbt af TV2 Sport. Skal du derfor gøre dig forhåbninger om at se Messi, Ronaldo, Christian Eriksen eller Martin Braithwaite i aktion for deres spanske eller italienske klubhold, så skal du have fundet et Tv-abonnement, hvor TV2 Sport-kanalerne indgår.

Få overblikket over Tv-kanaler online

Det kan godt være en anelse forvirrende at skulle holde styr på, hvor de enkelte kampe spilles henne. Derfor refererer vi til tidligere i artiklen, hvor servicen Sportnyt.dk blev benævnt. Her har du mulighed for hele tiden at holde dig opdateret omkring, hvilken kanal de enkelte kampe spilles på. Det gør det nemt for dig altid at være på forkant med de kanaler, du skal have i din Tv-pakke.

Share.

Der er lukket for kommentarer.