Aktiv Ferie for Børn 2018 har fået “feriefjer” på

0

Igen i år er lokale idrætsforeninger, fritidsforeninger og institutioner gået sammen om at lave sommeraktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner: Cirkus, lystfiskeri, tømmerflåder, ”feriefjer” med Støvring Badminton og vildmarksliv er bare nogle ganske få af de ialt imponerende 51 tilbud, – men vær hurtig..!!!

Det er nemlig NU, du skal være skarp, hvis du vil være blandt de mange børn, som sikrer sig en plads på et eller flere af de 51 hold, der kan vælges imellem.

En summen af aktiviteter
Sommerlandet kommer til at summe af aktiviteter i Mariagerfjord og Rebild kommuner: Foreninger og institutioner har lavet et omfattende og alsidigt aktivitetsprogram med som nævnt hele 51 forskellige hold fordelt rundt i de to kommuner. Dermed er der rig mulighed for en aktiv sommer, uanset hvilken retning ens interesse går.
Aktiviteterne ligger i den første og den sidste uge af børnenes skoleferie.
Aktiviteterne er for børn i 2. til 6. klasse.

Nogle andre eksempler
I år kan børnene f.eks. prøve spejderlejr hos FDF Støvring, komme til store badedag i Støvring Svømmehal, lære at skrive deres egne sange, komme ud at ride med Skørping Rideklub, som nævnt ”få en feriefjer på” hos Støvring Badminton, prøve lystfiskeri flere steder og meget, meget, meget mere.
Foreningernes mulighed
for at vise, hvad de kan
Aktiv Ferie for Børn er foreningernes og institutionernes mulighed for at vise børnene, hvad de kan byde på.
Forvaltningen hjælper med en fælles hjemmeside, der beskriver aktiviteterne og styrer tilmeldingerne. Samtidig sørger forvaltningen for, at information omkring aktiviteterne kommer ud på skolerne.

Børnene får nye venner
og en mere aktiv ferie
Aktiv Ferie for Børn giver lokale børn en aktiv sommer med nye venner
og nye aktiviteter. Det er nemt for børn og forældre at gøre brug af tilbuddene. Man går ind på Aktiv Feries hjemmeside www.aktiv-ferie.nu
og som i en webshop kan man tilmelde sig aktiviteter og betaler med Dankort. Priserne er holdt på et niveau, så alle kan være med.

Trykte programmer uddeles på skolerne i disse dage.
Tilmeldingen åbner torsdag den 17. maj, altså i denne uge.
Se også Aktiv Ferie for Børns hjemmeside:
www.aktiv-ferie.nu

FOTO: ”Friske Fyre Fisker”: Glimt fra lystfiskerholdet på Aktiv Ferie i 2016.

Share.

Der er lukket for kommentarer.