AMBU-festen 2018 for fuld udrykning med flot program for alle aldre

0

Ambufesten i Hobro er glade for at kunne præsentere programmet for deres populære Ambu Open Air 2018 koncert, som afholdes i forbindelse med den traditionsrige Ambufest, som er en af landets største byfester. Koncerten afholdes torsdag den 30.august på Ambupladsen i Hobro – Ålykkevej 4. Koncertpladsen åbner kl. 17, koncerten starter kl. 18 og varer frem til 23.15.
Herefter vil der være after party med det lokale orkester Starturn for alle koncertgæster frem til en times tid efter midnat, hvor koncertpladsen lukker.

Ambufesten har valgt at gentage sidste år succes med non-stop musik fra to scener, som blev afprøvet første gang i 2017.
Tidligere år har der været afbræk i koncertoplevelsen, mens der blev skiftet fra en kunstner til en anden. Men med to scener og flere kunstnere, får koncertgæsterne nu én sammenhængende musikoplevelse, med nogle af landets bedste og mest aktuelle kunstnere.

RASMUS SEEBACH!
Hovednavnet bliver i år en af dansk musiks absolut største navne, og det er en stor glæde, at det er lykkedes Ambufesten, at få Rasmus Seebach til at lægge vejen forbi Hobro endnu engang. Rasmus Seebach har lavet en imponerende lang række af store popsange, som hele Danmark kan synge med på, og så udgav han i slutningen af 2017 sit femte -og anmelderroste album. Rasmus Seebach er samtidig fantastisk på en scene, hvor han altid formår, at nå alle sine mange fans – selv de mest popforskrækkede på bagerste række.
Han er garant for en super god koncertoplevelse, så der skal nok blive gang i Ambufesten for gæster i alle aldre når Rasmus Seebach i sensommeren fylder den smukke gamle Ambuplads i Hobro.

HUGO HELMIG!
En anden ung mand der har valgt, at gå i sin fars fodspor, og som har fået en bemærkelsesværdig god debut med hitsinglen ”Please Don´t Lie” er den fremadstormende Hugo Helmig, som har fået en kometkarriere, og allerede nu spiller udsolgte koncerter. Han er i 2018 på sin første turné, og har valgt at lægge vejen forbi Hobro og Ambu Open Air 2018, hvor der venter koncertgæsterne et første møde, med en ung dedikeret kunstner, som med garanti vil give danskerne mange flere ørehængende popsange de kommende år. Hugo Helmig er Danmarks vel nok største ”upcoming” stjerne.
Det tredje navn på den store scene, er ikke mindre end en af Danmarks absolut største Rock ”n” Roll legender, den vestjyske verdensmand og helt nede på jorden Johnny Madsen, som sammen med hans band, vil spille solen ned om Ambupladsen, med beskedne ballader, blå blues og bersærker boogie. Johnny Madsens seneste album blev af mange betegnet som det bedste nogensinde, og med næsten 20 soloalbums på sin musikalske samvittighed, bliver der nok at dele ud af, når Johnny Madsen går på scenen i Hobro, og med hjerte, nerve og overskud giver koncertgæster en ægte og ufortyndet Rock `n` Roll oplevelse, der ikke fås større i Danmark.
Mellem de tre hovednavne er der i år blevet plads til en tredje ung kunstner, der slægter sin far på, ved at berige os med god musik og en karakteristisk stemme, der synger sig direkte i hjerterne på danskerne. Hjalmer med efternavnet Larsen, som han deler med sin legendariske far – Kim Larsen, gæster for første gang Hobro og Ambu Open Air. Den 22-årige Hjalmer udgav sit første anmelderroste album i oktober 2017, og han er netop blevet indstillet til ikke mindre end 4 Gaffa priser.

DIE HERREN!
Ambu Open Air 2018 har naturligvis også et strejf af de helt store stjerner.
Det sørger en af Danmarks bedste coverbands for. Die Herren har siden midt-halvfemserne begejstret deres publikum med U2 efterligninger, der ikke ligger langt fra originalerne, men alligevel har en sund distance, der gør musikken og den fantastiske sceneoptræden til deres helt egen.
Die Herren leverer altid en stor fest, hvor det bedste fra U2 bliver leveret på fornemmeste vis.
Billetprisen for over fem timers non-stop koncert og efterfølgende after party bliver 275 kr. og Ambufesten giver igen i 2018 alle børn under 12 år gratis adgang til koncerten ifølge med en voksen.
Billetter kan købes på www.safeticket.dk
Der kan løbende findes mere info om Ambu Open Air 2018 og Ambufesten på
www.ambufest.dk
og på de sociale medier.

Share.

Der er lukket for kommentarer.