ANNONCE: Jysk succes med handel af modetøj til kvinder

0

Vi elsker at skrive omkring succeshistorier indenfor erhvervslivet. I dagens artikel har vi kigget lidt nærmere på webshoppen Mollyogmy.dk, der i allerhøjeste grad har formået at skabe en historie, der er værd at kigge nærmere på.

Mollyogmy blev stiftet tilbage i 2015, og siden lanceringen har det taget fart. Med et voksende sortiment af dametøj og tøj til børn samt et hav af lækre nyheder, er Mollyogmy i dag en nøglespiller på markedet.

Kombinationen af modetøj til kvinder samt tøj til børn har været skelsættende

Et af de områder, hvor Mollyogmy især har formået at skille sig ud fra mængden, er ved at tilbyde det helt rigtige modetøj til kvinder i kombination med tøj til børn. Med andre ord har man som kvinde med børn kunnet klare tøjhandlen ét sted. Det har været tidsbesparende for et hav af kvinder i Danmark, og det er i høj grad en af grundene til, at Mollyogmy har oplevet så stor succes i Danmark.

Det rigtige sortiment er alfa og omega

Skal man sælge tøj på nettet, så er det utroligt vigtigt, at man formår at tilbyde sin kernemålgruppe det helt rigtige sortiment. Her er det ikke nok at sælge de rigtige brands, men hvad endnu vigtigere er, at man har det rigtige sortiment indenfor disse brands.

Et mærke, som Mollyogmy har været forhandlere af i flere år, er det populære Neo Noir. Har man som kvinde haft en lyst til at købe kvindetøj fra Neo Noir, så er der stor sandsynlighed for, at man er landet hos Mollyogmy. En stor investering i online markedsføring har nemlig medført en høj eksponeringsgrad på digitale medier.

Online markedsføring er uundværligt for webshops

Skal man drive en succesfuld e-handelsforretning, så er det allervigtigste, at kunderne kan finde frem til butikken. Er man ikke synlig på nettet, så vinker man straks farvel til mere eller mindre alle kunder, der kunne være interesseret i ens varer.

Det har Mollyogmy naturligvis haft i baghovedet fra dag 1. Derfor er der blevet investeret store summer i markedsføringen af butikken på nettet. Det har i dag medført, at butikken kan findes på næsten alle digitale medier, hvor det giver mening for dem som forretning.

God kundeservice sikrer relationer til kunder

Skal man handle på nettet, så forventer man også, at servicen er i top. Dette gør sig naturligvis også gældende i fysiske butikker, men når man skal handle på nettet, så er man ofte ekstra meget på vagt. Derfor er det vigtigt, at man som butik formår at tage sig godt af sine kunder, så kunderne har lyst til at komme tilbage i butikken igen.

God kundeservice og hurtig levering er vigtige punkter for en forretning såsom Mollyogmy. Derfor investeres der også store summer i denne del af forretningen, så man sikrer sig, at alle kunder får en god oplevelse med sig, når der købes moderigtigt dametøj i butikken.

Vi glæder os til at se, hvad de næste år kommer til at bringe Mollyogmy.

Share.

Der er lukket for kommentarer.