ANNONCE: Nordjylland er helt vilde med badminton!

0

Badminton bliver gradvist en større og større sportsgren i Danmark. I takt med at flere professionelle danske spillere gør sig positivt bemærket ude i den store verden med sine badmintonevner, så giver resultaterne også genklang i det danske. Det kan ofte være med til at få den yngste del af den danske generation til at hoppe i indendørsskoene og finde badmintonketcheren frem.

Især i Nordjylland er man svært glade for badminton. Dette kunne blandt andet ses ved det store stævne i september, hvor der skulle findes frem til de absolut bedste spillere i Nordjylland.

Hele 80 ungdomsspillere kæmpede om titlen

Ifølge Badminton Nordjylland var 80 ungdomsspillere samlet til stævnet i Idrætscenter Vendsyssel d. 22. september for at kæmpe om titlen som Nordjysk Mester. Der blev kæmpet i disciplinen ”halvbanesingle”, og der var derfor lagt op til intense kampe og masser af fight.

Hele arrangementet var fantastisk afholdt, og en masse spillere og familier er gået herfra med en god oplevelse rigere. Sponsorer såsom Forza og Yonex var endvidere med til at sikre, at dagen blev en fantastisk oplevelse for de personer, der deltog.

Badmintonudstyr er vigtigt

For at kunne være med i eliten i Nordjylland samt resten af Danmark, så kræver det, at man som spiller har styr på sit badmintonudstyr. Det kan være svært at vinde en kamp, hvis man eksempelvis ikke har nogle ordentlige badmintonsko.

I takt med at sportsgrenen får mere og mere fokus fra Hr. og Fru. Danmark, så dukker der flere og flere butikker op, der ønsker at sælge badmintonudstyr. En af de butikker er Ketshop, hvor der er mulighed for at købe alt fra badmintonudstyr til tennisudstyr. Det er en stor fordel for dig som forbruger, da det er med til at give dig nogle af de bedste priser på det udstyr, som du står og mangler.

Øvelse og træning gør underværker

Når du skal blive en dygtig badmintonspiller, og måske være med til at spille om det Nordjyske mesterskab, så er det vigtigt, at du tager dig tid til at øve og træne. En stor anbefaling er at melde sig ind i den lokale badmintonklub, da du her vil kunne spille kampe mod andre samt lære af de trænere, der er i klubben. Uden denne form for træning bliver det noget nær umuligt at komme op på et niveau, hvor du kan spille med om det nordjyske mesterskab.

Find tips og tricks på YouTube

Ønsker du at dygtiggøre dig udenfor træningstiden i hallen, så kan det anbefales at kigge efter tips og tricks på YouTube. Her vil du ofte kunne finde andre dygtige spillere, som glædeligt uploader deres bedste råd på YouTube, som du og andre badmintoninteresserede kan se. Ofte vil du kunne finde nogle tricks, som du måske ikke har set nede i din lokale hal, og som du kan imponere med til næste træning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.