ANNONCE: Skal du blive bedre til det med computere eller ej? Find svaret her

0

Det er efterhånden blevet så indviklet det der med computere. Engang handlede det blot om at trykke på start knappen, og derefter var der ikke så meget andet at lave end at smutte på AOL og vente på, at det arkaiske internet.

Den tid føles nu 2500 år gammel, og fremtiden er nu for alvor kommet for at blive. Nu tænder du computeren og mulighederne opstår i uanede mængder og uendelige rækker. Computerens muligheder er efterhånden som selve universet. Der er utallige fænomener deri, og det bliver ved med at udvide sig, selvom det allerede er uendeligt. På samme måde bliver computerens muligheder stadig flere og flere, selvom den allerede indeholder flere muligheder, end du selv nogensinde kommer til at bruge. Derfor kan det være svært at overskue det hele, men der er heller ingen astronom, der ved alt om alle fænomener i universet – de har alle fokuseret på få områder, de er specialister i. Du kan bruge samme teknik og blive ekspert (eller blot vidende) på et eller få områder. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvorfor skal jeg dog bruge tid på at blive klogere på computere?

Det er der nogenlunde lige så mange svar på, som der er muligheder inden for computerens verden, fordi hver mulighed computeren kan tilbyde, er en grund i sig selv. Hvis du vil have nogle specifikke eksempler, er der her nogle stykker:

  • Inden for arbejdslivet gør du godt i at blive bedre til computerens verden. Computerteknologi æder sig hele tiden længere og længere ind i erhvervslivet – stort set lige meget, hvilket arbejde, der er tale om. Dette kan føre til tab af traditionelle arbejdspladser i fremtiden, hvilket måske kan ramme dig. Dog skaber det også nye jobs, der har computere og lign. som fokusområde. Hjemmesider blue-line.dk laver f.eks. computere og andet teknologi til industrierhverv, der ellers måske ikke har brugt computere førhen. Giv dig selv muligheden for et stensikkert job i fremtiden.
  • Selv din dagligdag bliver opslugt af teknologien. Du har måske før hørt ældre mennesker klage over, at de ikke længere kan finde ud af de mest simple ting, som f.eks. at tjekke deres e-boks eller bankkonto. For at undgå, at du selv bliver efterladt på perronen, kan du hoppe med på det teknologiske lyntog og sikre dig, at du også i fremtiden kan leve dit liv uden stress over at skulle udføre selv de mest simple ting.
  • Ud over at kunne udføre vitale ting som at tjekke bankkonto og have et arbejde, kan computeren også give dig mulighed inden for mere fritidsorienterede områder. Hvis du gør dig klog på visse sider af computerens kunnen, kan du f.eks. gøre dig selv i stand til at lave animationer, musik eller andre fritidshobbyer, der kan blive til en fremtid.

Hvad er svaret så?

Svaret bliver et rungende ja – du bør blive bedre til det med computere. I hvert fald hvis du vil begå dig i fremtidens liv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.