Arden Bibliotek tilbyder travle en nøgle til bedre overblik: Bullet Journaling

0

Det er afstressende, det giver et overblik i en travl hverdag – og to workshops var ikke nok. Derfor tilbyder Arden Bibliotek nu endnu en workshop i det populære fænomen ”Bullet Journaling”, hvor alle kan lære at lave sin egen personlige kalender.

Det var så populært, da Mariagerfjord Bibliotekerne tidligere på året tilbød to små workshop i at samle sine mange noter, to-do-lister og dagbogssyslerier i en kreativ kalender, at biblioteket nu laver endnu en workshop.
– Folk var kørt langt for at være med, og på opfordring fra flere af de deltagende har vi nu valgt at udbyde endnu en workshop i at lave kreative kalendere, siger bibliotekar Anita Græsbøll Larsen.

En amerikansk trend
Idéen til at lave sin egen kreative kalender, også kaldet en bullet journal, er oprindeligt en amerikansk trend, som nu er nået til Danmark. I en kreativ papirskalender kan man samle to-do-lister, notater, indkøbslister og dagbogsnotater. Formålet med at samle det hele i en notesbog er at få et større overblik og styr på sine tanker.
Alle, som har lyst til at høre mere og lære at lave sin egen kreative kalender, kan bare møde op på Arden Bibliotek tirsdag den 24. april ind under aften, hvor det denne sæson er sidste chance for at blive instrueret i den kreative teknik: Bullet Journal. Arrangementet kræver ingen tilmelding.

Share.

Der er lukket for kommentarer.