Arden Sportsrideklub hylder frivillig indsats

0

Arden SportsRideklub har holdt sit årlige medlemsmøde, hvor knapt et halvt hundrede medlemmer og forældre var mødt op til blandt andet hyggelig samvær, pizza, sammensætning af udvalg og åben debat.

Herudover blev årets frivillige ASR’er fundet: – Vi er i klubben fuldstændig afhængige af frivillig arbejdskraft fra vores medlemmer og forældre, der hjælper til med at passe rideklubben og alle de aktiviteter vi har, fortæller bestyrelsesmedlem Kenn Dahl Hansen: – Ingen hjælp kan undværes, og der sker så mange spændende ting i klubben, til glæde for alle medlemmer, og alle de glade gæster vi har fra rideklubber fra nær og fjern, for at bruge vores dejlige faciliteter.
– Herudover har vi også, som en del heldigvis har bemærket, arrangementer hvor alle fra byen og oplandet er velkommen som deltager.

Anderkendelse
– Vi vil fra klubbens side gerne vise vores anerkendelse af alt det frivillige arbejde, og derfor har vi på årsmødet overrakt en flot sponsorgave fra Arden Frugt og Grønt, til årets frivillige ASR’er, som efter afstemning blandt årsmødedeltagerne blev Arne Bartholomæussen. ”Tillykke med prisen, og en stor tak for den hjælp du yder i klubben. En stor tak skal også lyde til alle I andre, der giver den en skalle, for alles bedste”. lød det ved overrækkelsen af prisen.

FOTO: Bestyrelsesmedlem Kenn Dahl Hansen (t.v.) overrækker frivilligprisen 2018 til ildsjæl Arne Bartholomæussen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.