Bente og Trooper fra Støvring DCH blev nr. 3 ved hold-VM i agility for schæfere

0

”Hvor der er vilje er der vej” må være mottoet for Bente og hendes schæfer Trooper, til daglig medlemmer af Støvring DCH, men i sidste uge med helt fremme ved verdensmesterskaberne i agility for schæferhunde.

I oktober sidste år besluttede Bente at prøve agility, – ogmålet skulle være at komme med til VM 2018.
– En lidt skør tanke, men jeg tænkte ”hvorfor ikke..?”, fortæller Bente.
– Så jeg startede lidt for mig selv i oktober, og i februar startede jeg på et agilityhold. – Derudover fik jeg syv gange ekstra træning af agilitytræner Jesper Kjær – og en masse selvtræning selvfølgelig. Jeg tror, at der har været et par stykker eller tre, der tvivlede lidt på vores noget høje mål, og så er det jo endnu mere fedt at det lykkedes, lyder det fra Bente, mens Trooper stolt kigger til efter parrets triumf ved VM, hvor Bente på aller bedste vis formåede at holde styr på både sommerfuglene i maven, en ivrig Trooper og sig selv.

Hundepoter afløste
Randers FC-fodboldstøvler

67 hundeekvipager fra 10 nationer var blevet udtaget til VM, som i år blev afholdt i Danmark, på det flotte Randers stadion, hvor fodboldstøvlerne var skiftet ud med hundepoter og græsset fyldt med forhindringer.
Et stort publikum, spændte hundeførere og ivrige hunde dannede rammen om nogle helt fantastiske dage. Onsdag og torsdag forløb med dyrlægetjek og træning. Med fire gennemløb fredag og to lørdag gik det så for alvor løs inden finalen, hvor de 10 bedste i hver klasse skulle dyste om den store titel.

Bente & Trooper i finalen.!

Trooper gjorde det bare så godt, og at komme i finalen individuelt er helt fanta
eventyret dér, da Bente og Trooper endte med at blive diskvalificeret: – Men pyt, det var en meget svær bane, og vi gjorde hvad vi kunne, fortæller Bente og fortsætter: – At vi har været med til
at vinde 3.-pladsen i VM
for hold er bare SÅ stor en oplevelse, så en stor tak til alle jer der har fulgt os, hjulpet os på vej, og ikke mindst tak til mine fantastiske trænere Eva Hansen, Pernille Wester-gaard Wood og Jesper Kjær i DCH Støvring, afslutter en forståeligt meget stolt Bente efter den helt fantastisk flotte debut ved VM.

Share.

Der er lukket for kommentarer.