Blå bolde viser medvind til Bælum Butikshus

0

På den endnu tomme byggegrund på Vestergade i Bælum er opstillet et stort skilt. Skiltet viser, hvordan det går med salget af borgeranparter til Bælums nye butiks- og kulturhus. Anpartsselskabet Bælum Butikshus ApS har indtil videre solgt ca. 50% af de nødvendige 1000 anparter. Når skiltet er helt fyldt med blå bolde er målet nået. Tegningsperioden er berammet til hele marts måned.

Byggeriet af det nye butiks- og kulturhus afhænger af salg af borgeranparter. Foreløbig går alt efter planen. Sælges der mere end de 1000 anparter, der er mindstekravet, vil det udelukkende betyde en sundere økonomi for projektet og det kommende butikshus. Ni borgere fra Bælum er, foruden Købmand Sten Jensen, direkte involveret i projektet. Mange flere har vist interesse eller allerede købt en eller flere anparter. Der kan højest tegnes 200 anparter pr. person. Købmand Sten Jensen har selv tegnet sig for det maksimale antal. Jens Thomsen, Morten Riise og Thomas Svanholm (alle fra Bælum) udgør selskabets anpartsudvalg.

200 deltagere ved informationsmøde

I begyndelsen af denne måned afholdt selskabet Bælum Butikshus ApS et borgermøde i Bælumhallen. Mødet var et informationsmøde, hvor selskabet Bælum Butikshus ApS fortalte om planerne for byggeriet af et nyt butiks- og kulturhus i Bælum. Mødet gav samtidig information til de mange potentielle anpartshavere om, hvordan anparterne vil blive tegnet og, hvilke fordele der er ved at være anpartshaver. Bælum Butikshus ApS oplyser via deres side på Facebook, at der var 200 fremmødte. Siden har i øvrigt mere end 400 ”likes” – dvs. at mere end 400 personer følger selskabets aktiviteter på Facebook.

 

Projektgruppen:

Bente Søgaard

Allan Rank

Sten Jensen

Søren Flou

Henrik Bundgaard

Mie Bunde Larsen

Mogens Juul Jensen

Anpartsudvalget:

Jens Thomsen

Morten Riise

Thomas Svanholm

Share.

Der er lukket for kommentarer.