Blenstrup klar til åbent hus efter to weekender med idrætsfest

0

Blenstrup er blandt de byer, hvor Rebild Kommune har byggegrunde til salg uden mindstepris. Dette har inspireret til åbent hus i weekenden den 16. og 17. august. Dermed finder arrangementet sted umiddelbart efter to weekender med sommerfest og idrætsuge.

Det hele begyndte lørdag den 1. august med sommerfest med spisning og musik af Mads Fyenbo. Dagen efter var der optog gennem byen, og senere på eftermiddagen bagagerumsmarked, amerikanerbiler og kagedyst på stadion. Her var gymnastikforeningen også vært for en række aktiviteter. Weekenden blev rundet af med stegt flæsk og persillesovs.

Idræt for alle

Efter et par dages hvil tog Blenstrup Idrætsforening for alvor hul på idrætsugen – og der var sport og aktiviteter, der matchede en hver kondition og alder. Onsdag den 5. august bød således på håndbold, stjerneløb rundt i hele byen og kortspilsturnering. Torsdag blev der spillet rundbold med erfarne dommere fra St. Brøndum, og aftenen sluttede med en dartturnering.

Dyst mod DM-hold

Weekenden bød igen på fest. Der blev tændt op i grillen og Carsten Pedersen leverede musikken. Aktiviteterne i weekenden bød på fodboldturnering, bankospil, cykelturen Tour de Blenstrup og aktiviteter for børnene. For ikke at glemme turneringen i Høvdingebold, som rundede idrætsugen af. I turneringen skulle de opstillede hold forsøge at slå Blenstrup skoles hold, som tidligere på året blev nummer tre ved skole-DM i høvdingebold.

Share.

Der er lukket for kommentarer.