Bliv en bedre leder – tag en MBA-uddannelse

0

Annonce

Uddannelse stopper ikke efter kandidaten – hvilket du som leder kan prise dig lykkelig for. For ude i erhvervslivet har du sikkert allerede mødt talrige organisatoriske og andre problemer, en akademisk uddannelse på kandidatniveau ikke rustede dig til. Her har du mulighed for at styrke dine lederevner på et generelt niveau med en akkrediteret MBA-uddannelse for ledere.

Master of Business Administration gør dig klogere

MBA står for ”Master of Business Administration”, og det er kort sagt en lederuddannelse, der klæder dig på ift. at arbejde med ledelse inden for den offentlige eller private sektor – ved sidstnævnte uanset om vi taler virksomheder med fokus på handel eller ej. Som nævnt får du via din MBA nye kompetencer på overordnet niveau, fx inden for marketing, HR og økonomi.

Styrk dine lederevner med MBA-redskaber

At du styrker dine lederevner kommer selvfølgelig både dig og din virksomhed til gavn. Med redskaberne fra MBA-værktøjskassen får du nemmere ved at håndtere udfordringer, der kan opstå i forbindelse med supply chain management, og med en øget forståelse for personlig udvikling i erhvervslivet kan du blive en mere nærværende og engagerende leder for ansatte.

Læs på et akkrediteret forløb

Er det vigtigt for dig, at dit uddannelsesbevis fra en MBA faktisk betyder noget, skal du have læst på et akkrediteret forløb. Hvem som helst kan lave kurser, der hedder Master of Business Administration, uanset hvad læringsindholdet er. Ved at skele til, om en MBA er blåstemplet af akkrediteringsinstitutioner som AACSB, AMBA og EQUIS, er du på den sikre side ift. kvalitet.

Få nyt perspektiv på udfordringerne

Hvis du føler, du savner færdighederne i hverdagen til at levere exceptionel ledelse, bør du overveje en MBA. Her får du indsigt, der giver et nyt perspektiv på håndtering af udfordringer.

Undersøg derfor dine muligheder – og tjek adgangskrav til MBA’er, for de kan være skrappe!

Share.

Der er lukket for kommentarer.